Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Vinyl is back: Activities Access Pass

Vinyl is back: Activities Access Pass

Οι παράλληλες δράσεις του επόμενου Vinyl is back, θα είναι πολλές, πρωτότυπες και πολυεπίπεδες!

 

Για πρώτη φορά μάλιστα, δίνεται η ευκαιρία στους επισκέπτες της εκδήλωσης να γίνουν μέρος των δράσεων αυτών, συμμετέχοντας ενεργά και απολαμβάνοντας μια σειρά από προνόμια, με την προμήθεια του αντίστοιχου ημερήσιου activities access pass.

 

Το ημερήσιο activities access pass είναι προαιρετικό για το κοινό, έχει αξία 5 ευρώ και με αυτό ο κάτοχός του έχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις παράλληλες και ιδιαίτερες δράσεις του Vinyl is back, δηλαδή:

Ελεύθερη πρόσβαση στις συναυλίες ,

Αγορές με ειδική έξτρα έκπτωση από πάγκους εκθετών με την ειδική σήμανση,

Δωρεάν καφέ ή μπύρα ή αναψυκτικό,

Συμμετοχή σε κληρώσεις δίσκων βινυλίου,

Συμμετοχή σε κληρώσεις μηχανημάτων (ηχητικών, tablets κοκ)

 

Προμηθευτείτε έγκαιρα το Activities Access Pass στο Vinyl is back και κινηθείτε έξυπνα και οικονομικά στο «Cine Κερακειμός» όλη τη διάρκεια του 3ημέρου, 11-13 Δεκεμβρίου 2015! 

 

Ειδικά αν σχεδιάζετε να επισκεφθείτε το Vinyl is back την πρώτη μέρα της λειτουργίας του (Παρασκευή 11/12) και επιθυμείτε να συμμετέχετε πλήρως στις παράλληλες δράσεις της ημέρας, φροντίστε να είστε εκεί έγκαιρα, ώστε να παραλάβετε το Activities Access Pass της Παρασκευής!

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου: «Jazz Heroes Live»

 

«Jazz Heroes Live!» Τέσσερα κορυφαία ονόματα της ελληνικής jazz - blues σκηνής, οι Next Step Quintet, ο Γιώργος Κοντραφούρης με το Baby Trio του, η Τέρη Βακιρτζόγλου με το κουαρτέτο της Qualia και στην “μπλε νότα” της βραδιάς οι Blues Revenge του Ανδρέα Γκομόζια με guest τον βετεράνο Δημήτρη Πολύτιμο, συναντώνται για πρώτη φορά σε μοναδική συναυλία στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, 7 μ.μ., είσοδος με το activities access pass.

 

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου: «80ς Live»

 

«80ς Live!» Τέσσερα θρυλικά συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ’80 και υποστηρίζουν το βινύλιο με τις ηχογραφήσεις τους, συναντώνται όλα μαζί, για πρώτη φορά επί σκηνής, σε μια συναυλία που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός της χρονιάς!

 

Οι No Man’ s Land, Cpt. Νέφος, Libido Blume και Χωρίς Περιδέραιο το καθένα συγκρότημα με τη δική του ξεχωριστή ιστορία ,σε μια συναυλία που έρχεται από την καρδιά των 80ς στο Vinyl is back και στο upstage Cine Κεραμεικός το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, 7.30 μ.μ., είσοδος με το activities access pass.

Σχετικές ειδήσεις
Vinyl Attack - Generation's Party στον Βοτανικός Plus
21.03.2016 12:46
Το Vinyl Attack - Generation's Party εσπιτρέφει τον Απρίλιο με 40 χρόνια μουσικής, 20 συντελεστές επί σκηνής, σε 1 ξέφρενο πάρτι στο Βοτανικό Plus.
Vinyl is back 2015: 10.000 επισκέπτες, χιλιάδες βινύλια και ένταση στο μάξιμουμ!
17.12.2015 12:08
Βινύλια, ηλεκτρισμός, μουσική και δυνατές συγκινήσεις επεφύλαξε το Vinyl is back σε περισσότερους από 10.000 επισκέπτες που έδωσαν το παρών στο ραντεβού με το Vinyl is back το τριήμερο 11-13 Δεκεμβρίου στην παρθενική του εμφάνιση στο Cine Κεραμεικός!
«Un sì dolce morire…»: Μια συναυλία με τους Ιάσωνα Μαρμαρά και Paul Beier στο Θέατρο Πόρτα
30.11.2015 10:34
Στα πλαίσια του μουσικού κύκλου "Παράλληλες Τρίτες" του θεάτρου Πόρτα θα παρουσιαστεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 η συναυλία Un sì dolce morire…
80s και βινύλιο: συζήτηση στο πλαίσιο του Vinyl is Back στον Ιανό
12.11.2015 13:15
Το Vinyl is back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο, με αφορμή τη 6η διεξαγωγή του 11-13 Δεκεμβρίου στο Cine Κεραμεικός διοργανώνει συζήτηση με θέμα «80ς και βινύλιο».
Jazz Night στο πλαίσιο του Vinyl is Back στο Cine Κεραμεικός
09.11.2015 16:13
Το Vinyl is back παρουσιάζει μια βραδιά Jazz στο Cine Κεραμεικός, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015.