Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Στείλε Σήμα...

Στείλε Σήμα...
Η Ελένη Πέτα παρουσιάζει το νέο της album με τίτλο Στείλε Σήμα καθώς και αγαπημένα της τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή , διασκευές κομματιών σύγχρονων αλλά και παλιότερων σημαντικών συνθετών.

Η Ελένη Πέτα, επιστρέφει στον Ιανό για τα τέσσερα βράδια του Φεβρουαρίου σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με σκοπό να γεμίσει τις νύχτες και να μας κρατήσει συντροφιά για λίγες μόνο εμφανίσεις!
 
Ένα πιο δυναμικό και μελωδικό πρόγραμμα με την Ελένη Πέτα να γίνεται ένα με το κοινό σε αγαπημένα κομμάτια που διευρύνουν το μουσικό της ρεπερτόριο, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά με ξεχωριστό τρόπο την ερμηνεία και τις φωνητικές της δυνατότητες. Το ίδιο πρόγραμμα θα παρουσιάσει και στο Μύλο της Θεσσαλονίκης για 6 συνεχόμενες Πέμπτες.

 

Σχετικές ειδήσεις
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.