Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Στείλε Σήμα...

Στείλε Σήμα...
Η Ελένη Πέτα παρουσιάζει το νέο της album με τίτλο Στείλε Σήμα καθώς και αγαπημένα της τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή , διασκευές κομματιών σύγχρονων αλλά και παλιότερων σημαντικών συνθετών.

Η Ελένη Πέτα, επιστρέφει στον Ιανό για τα τέσσερα βράδια του Φεβρουαρίου σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με σκοπό να γεμίσει τις νύχτες και να μας κρατήσει συντροφιά για λίγες μόνο εμφανίσεις!
 
Ένα πιο δυναμικό και μελωδικό πρόγραμμα με την Ελένη Πέτα να γίνεται ένα με το κοινό σε αγαπημένα κομμάτια που διευρύνουν το μουσικό της ρεπερτόριο, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά με ξεχωριστό τρόπο την ερμηνεία και τις φωνητικές της δυνατότητες. Το ίδιο πρόγραμμα θα παρουσιάσει και στο Μύλο της Θεσσαλονίκης για 6 συνεχόμενες Πέμπτες.

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι ΕΚΜΕΚ live στη σκηνή του Faust
31.01.2017 10:21
Oι ΕΚΜΕΚ επιστρέφουν στο Faust ζωντανά σε μια φωτεινή μυσταγωγία, όπου τα δικά τους τραγούδια μπερδεύονται αρμονικά με απρόσμενες διασκευές σε  ένα πρόγραμμα που συγκινεί αλλά και ξεσηκώνει.
Αλέξανδρος Εμμανουηλιδης Τρίο live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
07.12.2016 14:42
Ο Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης μαζί με δύο εξαιρετικούς μουσικούς, ανεβαίνει για 2 Πέμπτες του Δεκέμβρη στο πατάρι του Γυάλινου και παρουσιάζει τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και διασκευές, γεμάτες ένταση και συναίσθημα.
Η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Μάνος Αθανασιάδης στον Ειλισσό
16.11.2016 13:19
Η Κατερίνα Κουρεντζή επιστρέφει με τον Μάνο Αθανασιάδη στον χώρο του Ειλισσού για να παρουσιάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των γαλλικών bistrot.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!