Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Στείλε Σήμα...

Στείλε Σήμα...
Η Ελένη Πέτα παρουσιάζει το νέο της album με τίτλο Στείλε Σήμα καθώς και αγαπημένα της τραγούδια από την ελληνική και διεθνή μουσική σκηνή , διασκευές κομματιών σύγχρονων αλλά και παλιότερων σημαντικών συνθετών.

Η Ελένη Πέτα, επιστρέφει στον Ιανό για τα τέσσερα βράδια του Φεβρουαρίου σε ένα μαγικό μουσικό ταξίδι με σκοπό να γεμίσει τις νύχτες και να μας κρατήσει συντροφιά για λίγες μόνο εμφανίσεις!
 
Ένα πιο δυναμικό και μελωδικό πρόγραμμα με την Ελένη Πέτα να γίνεται ένα με το κοινό σε αγαπημένα κομμάτια που διευρύνουν το μουσικό της ρεπερτόριο, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά με ξεχωριστό τρόπο την ερμηνεία και τις φωνητικές της δυνατότητες. Το ίδιο πρόγραμμα θα παρουσιάσει και στο Μύλο της Θεσσαλονίκης για 6 συνεχόμενες Πέμπτες.

 

Σχετικές ειδήσεις
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Jazz it up a little: George Spanos trio Unplugged @ Babel
12.04.2016 12:45
Στο πλαίσιο του Jazz Festival που διοργανώνει ο Πολυχώρος BABEL, από τις 7 ως τις 24 Απριλίου 2016, με τίτλο “Jazz it up a little”, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του, παρουσιάζει οργανικές συνθέσεις του, από το νέο του cd με τίτλο “Blue Passion”, αλλά και jazz standards και διασκευές ροκ κομματιών με τζαζ διάθεση, πρώτη φορά unplugged!
Η Μελίνα Κανά & ο Γοής του Θησείου στο Σταυρό του Νότου Plus
30.03.2016 13:46
Η Μελίνα Κανά και ο «Γόης του Θησείου» επί σκηνής με τα αγαπημένα τραγούδια της Μελίνας αλλά και μοναδικές μουσικές διασκευές! Ένα μουσικό πρόγραμμα με δυναμισμό, φαντασία, μελωδικότητα και μουσικές ανατροπές!
Το Ραδιόφωνο στα βραχέα: ρεμπέτικα στο Passports Κεραμεικός
08.02.2016 17:09
Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Passport Κεραμεικός Upstairs, το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.toradiofono.gr γυρίζει το κουμπί του και θυμάται τραγούδια αγαπημένα, τραγούδια που μετρούν χρόνια, τραγούδια που πολλές φορές έχουν φτάσει στο στόμα μας για να τα τραγουδήσουμε, τραγούδια ρεμπέτικα και τραγούδια λαϊκά.
Μουσικές ιστορίες με Φως: Ο Νικόλας Λειβαδίτης στο καφέ «Στου Στράτου»
01.02.2016 12:25
Μία μουσική παράσταση με αγαπημένες διασκευές από την ελληνική μουσική σκηνή, αλλά και την προσωπική δισκογραφία του Νικόλα Λειβαδίτη(nL) και της Μαρίας Καλούδη, έρχεται στο καφέ «Στου Στράτου» τις Πέμπτες 4, 18 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου 2016.