To Atopos BlahBlahBlah, υπό την επιμέλεια του Βασίλη Ζηδιανάκη, αποτελεί μια σειρά από τακτικές συναντήσεις στον χώρο της Atopos cvc, με έναυσμα την έρευνα γύρω από την επερχόμενη έκδοση του οργανισμού με τίτλο Unlocked. Με βασικό μέσο τον λόγο και το κείμενο το νέο πρόγραμμα της Atopos cvc συνεχίζεται την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 στις 18:00 με τον street artist NAR. Ο NAR θα δημιουργήσει μια σειρά από πρωτότυπες εγκαταστάσεις και murals στο νεοκλασικό κτίριο του οργανισμού παίζοντας μεταξύ άλλων με τις λέξεις ATOPOS και BLAH BLAH BLAH για καλό σκοπό.

Συλλεκτικά αντικείμενα, βιβλία, prints και memorabilia από το Atopos Shop θα χρησιμοποιηθούν ως πρώτη ύλη για ένα μέρος των έργων, τα οποία οι επισκέπτες της Atopos cvc θα μπορούν να «αποδομήσουν» αγοράζοντας τα σε φιλικές τιμές. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στον Ερυθρό Σταυρό Χίου ενισχύοντας το έργο του σε σχέση με τους πρόσφυγες.

Επιμέλεια: Βασίλης Ζηδιανάκης

Atopos BlahBlahBlah #NAR

O NAR, κατά κόσμο Ιάκωβος, γεννήθηκε στη Ρωσία και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ασχολείται με το graffiti από το 1996 και έχει πάρει μέρος σε πολλές εκθέσεις street και urban art. Επιστρατεύοντας συχνά υλικά, τα οποία ανακαλύπτει σε κάδους σκουπιδιών και δρόμους, όπως παλιά ρούχα, πλαστικά μπουκάλια και παιχνίδια, αφήνει το στίγμα του σε εγκαταλελειμμένα κτίρια και τοίχους της πόλης μέσα από το προσωπικό, ιδιότυπο αλφάβητό του.