Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Plan Bee: Έκθεση σκίτσου και καρικατούρας από τους σκιτσογράφους της Cartoonbee στο Φουάρ

Plan Bee: Έκθεση σκίτσου και καρικατούρας από τους σκιτσογράφους της Cartoonbee στο Φουάρ

Οι σκιτσογράφοι της Cartoonbee έχουμε Plan Bee και το εκθέτουμε στο κέντρο της Αθήνας, στο κλαμπ Φουάρ, από 8 μέχρι 15 Δεκέμβρη 2015! Σκίτσα και καρικατούρες, σε χαρτί, μουσαμά, t-shirt, ακόμη και σε κούπες!

   

Γνωρίστε από κοντά τους δημιουργούς της ιντερνετικής μας κυψέλης, και δείτε τί ακόμη μπορούμε να κάνουμε για εσάς, αρκεί να μας το ζητήσετε!

  

Μπείτε στο site και e-shop της Cartoonbee www.cartoonbee.com και ελάτε διαβασμένοι στα εγκαίνια , Τρίτη 8 Δεκέμβρη, στις 20:00.

  

Πιείτε το ποτό σας, δείτε την έκθεση των σκιτσογράφων μας και φύγετε με το ημερολόγιο της νέας χρονιάς, υπογεγραμμένο από το χέρι των “ειδικών” μας αναλυτών.

 

Συμμετέχουν οι σκιτσογράφοι:

Γεωργοπάλης, Γρηγοριάδης, Δερβενιώτης, Dranis, Ζάχαρης, Ζερβός, Ιωάννου, Κουτσαντάς, Μαραγκός, Μητσομπόνος, Οθωναίου, Παπαγεωργίου, Πέτρου, Ρουγγέρης, Soloup, Ταμπακέας, Τζαμπούρα.

Σχετικές ειδήσεις
Ανασκευάζοντας τους Καθρέφτες του Νου του Νικόλαου Κάλας: έκθεση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη
14.10.2016 16:13
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την έκθεση Ανασκευάζοντας τους Καθρέφτες του Νου του Νικόλαου Κάλας. Η έκθεση αποτελεί μια παρουσίαση εκ νέου της ιστορικής έκθεση του 1977 εμπλουτισμένη με αρχειακό υλικό. Παράλληλα παρουσιάζονται έργα που «καθρεφτίζουν» με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο την έννοια της αντανάκλασης. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 19 Νοεμβρίου 2016.
Σπουδή στο Καθημερινό: έκθεση τους Κώστα Καμαργιάννη στις Εικαστικές Αναζητήσεις
10.10.2016 14:41
Στις Εικαστικές Αναζητήσεις, έναν χώρο που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζεται την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016, ώρα 8:00μ.μ. η έκθεση ζωγραφικής του Κώστα Καμαργιάνη, με τον τίτλο «Σπουδή στο Καθημερινό».
We are BUD - Opening: Πρώτη συλλογική έκθεση στο BUD
27.09.2016 15:50
Η πρώτη περίοδος λειτουργίας του BUD εγκαινιάζεται στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 με μία συλλογική έκθεση, η επιμέλεια της οποίας θα γίνει από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.
Inner Space: έκθεση φωτογραφίας από τους σπουδαστές της σχολής Όραμα
07.09.2016 15:46
Οι σπουδαστές της σχολής φωτογραφικών σπουδών Όραμα διεκδικούν το δικό τους καλλιτεχνικό χώρο στην έκθεση φωτογραφίας Inner Space, από τις 17 Σεπτέμβρη ως την 1η Οκτώβρη στο Thission Lofts της οδού Πειραιώς.
Ζωή: έκθεση του Νίκου Σταυρακαντωνάκη στις Εικαστικές Αναζητήσεις
09.03.2016 14:34
Στα πλαίσια της συμμετοχής τους στο 3ο Φεστιβάλ Χαρακτικής Αθηνών, οι Εικαστικές Αναζητήσεις, ένας χώρος που δημιούργησε ο Μελέτης Φικιώρης και προσφέρεται αφιλοκερδώς στους, νέους κυρίως, εικαστικούς για να παρουσιάζουν την δουλειά τους, εγκαινιάζουν την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016, ώρα 7:00μ.μ. την έκθεση χαρακτικής του Νίκου Σταυρακαντωνάκη, με τον τίτλο «Ζωή».