Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Human…Where Though? No 4

Human…Where Though? No 4
Tο πολιτιστικό συγκρότημα Artower Agora εγκαινιάζει την τέταρτη κατά σειρά έκθεση νέων καλλιτεχνών της σειράς  Human … Where though? Αυτή τη φορά η θεματολογία αφορά την ανθρώπινη παρουσία...

Πρόκειται για  ανθρώπους απαθείς που ομιλούν και αντιμιλούν. Μόνη τους αντίδραση η φωνή τους, που σε μία κοινωνία γεμάτη προβλήματα, γυρνά πίσω σαν ηχώ, ή σαν βοή που μπλέκεται άλλοτε με τον θόρυβο της πόλης και άλλοτε με τη σιωπή των άδειων δωματίων. Άνθρωποι που επιδιώκουν την ασάφεια, που κοιτάνε αχανείς και κουρασμένοι, ονειρεύονται την ξεκούραση και χάνονται σε σκέψεις και στα παιδικά τους όνειρα.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Βασίλης Διαμαντής, Έλσα Χαραλάμπους, Ανίκητος Γιαννούδης, Χρήστος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Αθυμαρίτου, Βάνια Ανδρεοπούλου, Δημητρούλη Σοφία, Γιώργος Φερέτος, Πίνας Γιώργος, Χριστίνα Καλαφάτη, Morgane Lagache.


                                                                        

Σχετικές ειδήσεις
The human passage: Εκθέσεις της Gilda Frumkin Βασιλειάδη σε Κέρκυρα και Κεφαλλονιά
05.07.2016 13:47
Με δύο Εκθέσεις Ζωγραφικής με τίτλο "The human passage", μία στην Κέρκυρα και μία στην Κεφαλλονιά, συμμετέχει η Gilda Frumkin Βασιλειάδη στα εικαστικά δρώμενα του φετινού καλοκαιριού.
Ηρακλής. Υπερβατική πορεία: έκθεση της Χριστίνας Κουλουμπή στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
05.07.2016 09:58
Το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης φιλοξενεί την ενδιαφέρουσα και διαφορετική έκθεση "Ηρακλής. Υπερβατική πορεία" της εικαστικής καλλιτέχνιδας και ηθοποιού Χριστίνας Κουλουμπή, που απευθύνεται στο κοινό όλων των ηλικιών.
Good Buy Human: έκθεση της Carly Mark στη γκαλερί The Breeder
15.06.2016 12:20
Η ατομική έκθεση της Carly Mark «Good Buy Human» που παρουσίαζεται στο δευτερο όροφο της γκαλερί The Breeder, είναι αποτέλεσμα της διαμονής της καλλιτέχνιδας στην Αθήνα, στα πλαίσια του The Breeder Residency Program -που επιμελείται η Σταματία Δημητρακοπούλου- και επικεντρώνεται σε ζωγραφική, γλυπτά, βίντεο και εγκαταστάσεις με σημείο αναφοράς την εμμονή της Carly Mark στην εταιρία ζαχαρωτών Haribo. Πρόκειται για την πρώτη ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδος.
Go fly a kite!: έκθεση χαρταετών στο Contemporary Space Athens
03.03.2016 16:39
Το Chicago Athenaeum, Μuseum for Architecture and Design σε συνεργασία με το European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies παρουσιάζει με αφορμή την ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, την έκθεση από χειροποίητους χαρταετούς από την Κίνα, το Μπαλί, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, με τίτλο «GO FLY A KITE!» και σας προσκαλεί στα εγκαίνια την Κυριακή 19 Μαρτίου 2016, στις 7.00 μ.μ. στο Contemporary Space Athens.
Reflections on Human: Έκθεση της Λαμπρινής Μποβιάτσου στην Artforum Gallery
01.03.2016 15:15
Η ARTFORUM Gallery εγκαινιάζει την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 και ώρα 20.00 την ατομική έκθεση της Λαμπρινής Μποβιάτσου με τίτλο "Reflections on Human".