Monophonics επιστρέφουν για να γιορτάσουν το μεγάλο τους έρωτα με το κοινό της Ελλάδας! Στις 6 και 7 Ιουλίου, ο νέος θεσμός της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions, φιλοξενούν τους σύγχρονους πρεσβευτές της Soul, Funk του Σαν Φραντσίσκο των 60’s και 70’s, για δυο βραδιές που θα ταρακουνήσουν την πόλη.- Οι συναυλίες αναβάλλονται

Οπλισμένοι και πανέτοιμοι για πολλά Bang – Bang, οι Monophonics επανακάμπτουν στην Αθήνα από την έδρα τους, το Σαν Φραντσίσκο, με αφορμή την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά. Ήδη έχουμε χαρεί τα πρώτα της κομμάτια, Strange Love και Promises, που ακούγονται κατά κόρον από το ραδιόφωνο και ανυπομονούμε να τα ακούσουμε ζωντανά.

Οι Monophonics έχουν δηλώσει πως η Ελλάδα είναι η πλέον αγαπημένη τους χώρα στον κόσμο – αναζητείστε στο youtube τα βίντεο όπου, απευθυνόμενοι σε όλους τους φίλους τους εδώ, το δηλώνουν απερίφραστα!

Όλο και στενότεροι, λοιπόν, οι δεσμοί του συγκροτήματος με τη χώρα μας και το κοινό της, το οποίο τίμησε τις τελευταίες εμφανίσεις τους στο Gazarte με δύο απανωτά sold out!

Προς αποφυγήν, λοιπόν, δυσάρεστων εκπλήξεων, προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια  σας για το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στη γνωστή πλέον σε όλους ταράτσα του Gazarte, με τη μοναδική της δροσιά, τα κλασικά, άψογα παρασκευασμένα και σερβιρισμένα κοκτέιλς  της, το σκανδαλιστικά νόστιμο fingerfood, τα αρώματα του βασιλικού, του δυόσμου, της λεμονιάς και της μανταρινιάς να ξυπνούν τις μνήμες από τα παιδικά μας καλοκαίρια, και τους Αμερικανούς μας φίλους με όλα τους τα αγαπημένα hits, παιγμένα για σας! Κυρίες και κύριοι, καλωσορίστε και πάλι στην Αθήνα τους Monophonics!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω των έκρυθμων συνθηκών που επικρατούν αυτές τις μέρες στη χώρα μας, οι Monophonics ανακοίνωσαν την αναβολή των εμφανίσεών τους στην Ελλάδα. Nέες ημερομηνίες για τις εμφανίσεις τους θα ανακοινωθούν άμεσα, εντός των επομένων ημερών. Το ίδιο το συγκρότημα απέστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες:

Monophonics want to send our love and support to the people of Greece. We unfortunetaly have had to postpone our shows due to many complications and because of this we are coming to an unexpected and abrupt end to our tour with heavy hearts. We wish you the strength and courage through these difficult times and look forward to the day when we can feel your warm embrace once again. With open hearts and open arms,
 
-love Monophonics
 
Εμείς οι Monophonics θέλουμε να στείλουμε την αγάπη μας και την υποστήριξή μας στο λαό της Ελλάδας. Δυστυχώς πρέπει να αναβάλουμε τις εμφανίσεις μας λόγω πολλών περιπλοκών, και λόγω αυτού φτάνουμε σε ένα απρόσμενο και ξαφνικό τέλος της περιοδείας μας με βαριά καρδιά. Σας ευχόμαστε δύναμη και  κουράγιο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και περιμένουμε τη μέρα που θα μπορέσουμε να νιώσουμε το ζεστό σας αγκάλιασμα ακόμα μια φορά. Με ανοιχτές καρδιές και ανοιχτές αγκαλιές,
 
Με αγάπη, Monophonics