Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 ο Κώστας Λειβαδάς και η Ελένη Τσαλιγοπούλου, συναντιούνται και πάλι οι δυο τους στο biscotto coffee+ – για πρώτη φορά μετά τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στη Μονή Λαζαριστών- σε μια μουσική βραδιά που θα περιλαμβάνει τραγούδια μιας μεγάλης διαδρομής, όπως αποτυπώνονται στο συλλεκτικό άλμπουμ αλλά και αγαπημένα τους κομμάτια σημαντικών δημιουργών των προηγούμενων δεκαετιών.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι ο σταθερός συνεργάτης τους, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες κιθαρίστες και ενορχηστρωτές, και ο Αργύρης Διαμαντής, στα κρουστά.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μία από τις καλύτερες Eλληνίδες ερμηνεύτριες με ιδιαίτερο στίγμα στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή αλλά και αναφορές στο παραδοσιακό και στο λαϊκό μας τραγούδι.

Ο Κώστας Λειβαδάς, ένας από τους κορυφαίους Έλληνες τραγουδοποιούς έχει γράψει πολλά γνωστά τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο και πολλά από αυτά, τα έχει ερμηνεύσει η Ελένη Τσαλιγοπούλου, “μούσα και μεγάλη αδελφή του” όπως την αποκαλεί ο ίδιος.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον ξεχωριστά δίδυμα ερμηνεύτριας – δημιουργού στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι με πάνω από 15 χρόνια συνεργασίας στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις.

Το διπλό άλμπουμ “18 Χρόνια δρόμος“, που κυκλοφόρησε από τη Feelgood, γίνεται η αφορμή για αυτό το live!

Περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του δημοφιλούς δημιουργού, τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, όπως τα: “Η Επιμονή Σου”, “Μοίρα Μου Έγινες”, “Για Να Σε Συναντήσω”, “Παιδιά Των Δρόμων”, “Είναι Εντάξει Μαζί Μου”, “Πιάσε Με” Το άλμπουμ περιλαμβάνει και 3 νέα τραγούδια, το “Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη” που ο Λειβαδάς τραγουδά ντουέτο με την Μελίνα Ασλανίδου, και δυο ντουέτο του συνθέτη με τη Μαριάννα Πολυχρονίδη, “Ο Δικός μου Πυρετός” και “Σαν Απόψε Πάντα”. Τα τραγούδια ερμηνεύουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Γιάννης Κότσιρας, η Ανδριάνα Μπάμπαλη, η Γιώτα Νέγκα, ο Μπάμπης Στόκας, ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου κ.α.