Μετά από επιτυχημένες παραστάσεις σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπρίστολ, αλλά και σε χώρους της Αθήνας, η θεατρική ομάδα PartSuspended επιστρέφει στις 3 Δεκεμβρίου 2015 στο BIOS.ΤΕSLA.

Αυτή τη φορά, η παράσταση «Αφίξεις-Αναχωρήσεις: Σταθμόs 3» («Arrivals-Departures: Station 3») φτάνει στον 3ο Σταθμό της, εξερευνώντας το νόημα τής «αναχώρησης» από έναν τόπο, μια ιδέα, ένα όνειρο και της «άφιξης» σε μια νέα κατάσταση, συνθήκη, τοποθεσία.

Κάθε μετακίνηση σηματοδοτεί μια αλλαγή, η οποία μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους (από ένα ταξίδι αναψυχής, μέχρι τον αναγκαστικό ξεριζωμό από την πατρίδα). Γι’ αυτό και τα συναισθήματα που μπορεί να προκαλέσει, ποικίλλουν (ενθουσιασμός, χαρά, προσμονή, επιθυμία, φόβος, αγωνία).

Η παράσταση μέσω της σωματικής έκφρασης των κειμένων, του ηχητικού περιβάλλοντος και των βίντεο δημιουργεί μια ξεχωριστή εμπειρία στο κοινό, που -ως συνεπιβάτης- ανακαλεί δικές του μνήμες. Ταυτόχρονα, συνθέτει ένα ψηφιδωτό αφηγήσεων που αποτυπώνουν τις χιουμοριστικές, αλλά και τις σκοτεινές πλευρές των «αφίξεων» και «αναχωρήσεων».

Εξάλλου, ολόκληρη η ζωή μας δεν είναι τίποτα άλλο από «αφίξεις» και «αναχωρήσεις» και η ομάδα PartSuspended μάς περιμένει στον 3ο  Σταθμό της για να μας το θυμίσει.

Δημιουργία: Ομάδα PartSuspended

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Χάρη Μαρίνη

Σκηνικά & Κουστούμια: Ελένη Νταγάκη

Σχεδιασμός φωτισμού: Γιώργος Αγιαννίτης

Σχεδιασμός ήχου: Λάμπρος Πηγούνης

Video editing: Χρήστος Ραχιώτης

Παίζουν: Ηλίας Βογιατζηδάκης, Ειρήνη Γλαμπεδάκη, Αφροδίτη Μητσοπούλου, Υρώ Μιχαλακάκου, Ράνια Μπριλάκη, Ευγενία Χερουβείμ

Φωτογραφία: Δημήτρης Ζαραφωνίτης, Βαγγέλης Νικολακόπουλος