Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

LA SHICA live!

LA SHICA live!

Ηip-hop, σύγχρονος χορός με φλαμένκο προέλευση και έντονο φλερτ ανάμεσα στις μουσικές του δρόμου. Ένας φλογερός συνδυασμός από την χορεύτρια του φλαμένκο που κρέμασε το πουά κουστούμι της για τη μουσική… που αλλού, στο Half Note!

Σε αυτήν την φοκλόρ τραγουδίστρια με το ξυρισμένο κεφάλι, αποδίδουν όλοι επιρροές κάθε είδους. Από την Lola Flores, Marisol, Diego Carrasco, μέχρι την Bjork. Και αυτό γιατί το τραγούδι της και οι μοντέρνοι στίχοι της δίνουν φρέσκο και ανανεωμένο αέρα στους καιρούς μας.

Η Elsa Rovayo ή “LaShica” με ύψος 1,58, γεννήθηκε στη Ceuta πριν 32 χρόνια αλλά από τα 15 της βρέθηκε στη Μαδρίτη σαν χορεύτρια φλαμένκο στην αρχή, μέχρι που αποφάσισε να κρεμάσει το πουά κοστούμι της και να μας χαρίσει ένα δίσκο τόσο «ψαγμένο» και «παραχαϊδεμένο» που αξίζει τον τίτλο «Δουλειά των Κινέζων». Αυτή η δουλειά προέκυψε κατευθείαν από την περιπλάνηση της LaShica για περισσότερο από ένα χρόνο σε ολόκληρη τη χώρα και στο εξωτερικό. Μια που συνδυάζει το φλαμένκο με το hip hop και το σύγχρονο χορό. Και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.