Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

7ο Employability Week από το Mediterranean College

7ο Employability Week από το Mediterranean College

H 7η –κατά σειρά- Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (7th MC-Employability Week) του Mediterranean College, θα πραγματοποιηθεί από τις 23-27 Νοεμβρίου 2015 στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, με την ευγενική υποστήριξη συνεργαζόμενων εταιριών.

 

Το πρόγραμμα του 7ου MC Employability Week περιλαμβάνει κοινές δράσεις οι οποίες αφορούν σε όλους τους φοιτητές και αποφοίτους, καθώς και στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού,  ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης.

 

Κατά της διάρκεια της Εβδομάδας Απασχολησιμότητας, φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε workshops, να παρακολουθήσουν σεμινάρια με χρήσιμη θεματολογία καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

 

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες στηρίζουν την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, όπως οι: Vodafone, Mercedes, Wind, Nokia, Athenaeum Intercontinental, Skywalker, Grecotel Hotels & Resorts, Noesi, Medin, Telesto Technologies, Farantouris Insurance & Financial Advisors, Astir Palas κ.α.

 

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες (ημέρες και ώρες) αναφορικά με τις εκδηλώσεις του 7ου Employability Week και για τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr

Σχετικές ειδήσεις
Mediterranean College: Bραβείο καλύτερης παρουσίας στο διαδίκτυο!
22.02.2017 17:19
Σημαντική διάκριση για το Mediterranean College στα WebX Awards που διοργάνωσε η Boussias Communications και το περιοδικό Marketing Week.
Το Mediterranean College συνεχίζει δυναμικά τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη
20.10.2016 11:04
Το Mediterranean College, το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το οποίο από το 1977  μεταφέρει τη Βρετανική εκπαίδευση στη χώρα μας, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και στη Θεσσαλονίκη (ως παράρτημα του Mediterranean College Αθήνας), ανακοινώνοντας παράλληλα και την παράταση των εγγραφών στα προγράμματά του, έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016.
Το 4ο Employability 2016- The Job Fair στην Τεχνόπολη
13.09.2016 16:43
Ένα από τα μεγαλύτερα Job Fair που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, διοργανώνεται για 4η συνεχή χρονιά, από το 1ο Αγγλόφωνο Κολλέγιο της Ελλάδας, το Mediterranean College.
Mediterranean College - Αυτή τη φορά εμπιστέψου τον εαυτό σου!
15.07.2016 15:02
Mediterranean College... Ο «κώδικας» της σωστής απόφασης θα πρέπει να είναι κοινός. Να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου. Να εμπιστεύεσαι το περιβάλλον του εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα επιλέξεις.
4ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο στο Mediterranean College
12.05.2016 10:50
Για 4η συνεχή χρονιά το Mediterranean College ανακοινώνει τη διοργάνωση Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου (4th Student Excellence Conference) στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων για τους φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών.