Τα Αηδονάκια, το Λούνα Παρκ που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, φόρεσε τα “Χριστουγεννιάτικα” του και έως τις 3 Ιανουαρίου 2016 μας υπόσχεται χαρούμενες, γιορτινές στιγμές για εμάς και όλη την οικογένεια μας!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια συνεργάζεται με την Entertainment One – εταιρεία παραγωγής της σειράς “Πέππα το γουρουνάκι” –και φέτος τα Χριστούγεννα είναι στολισμένο και διακοσμημένο με τις φιγούρες των αγαπημένων χαρακτήρων των παιδιών.

Οι επίσημες μασκώτ της Πέππα το γουρουνάκι και του αδερφού της Τζορτζ περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στα Αηδονάκια για να γιορτάσουν, να φωτογραφηθούν και να διασκεδάσουνμαζί!

Παράλληλα face paintingδημιουργικά εργαστήρια και ο εκπληκτικός showman Don θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, αλλά και των μεγάλων!

Στο Εργαστήρι της Πέππα η παιδική φαντασία απογειώνεται!
Με τη βοήθεια παιδαγωγών τα παιδιά φτιάχνουν πολύχρωμα χριστουγεννιάτικα στολίδια και κάρτες, καδράκια, ζωγραφίζουν, λύνουν γρίφους και πολλά άλλα.

Ημέρες και ώρες εκδηλώσεων*

Η Πέππα, ο Αϊ – Βασίλης, το Εργαστήρι της Πέππα το Face Painting λειτουργούν στα Αηδονάκια

Το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Δεκεμβρίου τις ώρες 12:00-15:00 και 17:00-20:00

Ειδικά τo Σάββατο 19 Δεκεμβρίου το πρωί θα είναι μαζί μας ο Τζόρτζ, από τις 12.00-15.00 και η Πέππα θα βρίσκεται κοντά μας από τις 17:00-20:00

Τη Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου η Πέππα θα σας περιμένει μετά τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας, από 17:00 έως  20:00

Από τις 23 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου η Πέππα ΜΑΖΙ με τον αδελφό της Τζορτζ θα βρίσκονται καθημερινά στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στα Αηδονάκια από 12:00 έως 15:00 και από 17:00 έως 20:00

*το πρόγραμμα θα ισχύσει εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες

 

Παράλληλα ο σόουμαν DON θα μας κρατά συντροφιά με το One Man Show του! Μια εκκεντρική φυσιογνωμία που “προσπαθεί” να ακροβατήσει μεταξύ τσίρκου, κλόουν και θεάματος. Μια παράσταση για “πραγματικά” μικρούς και μεγάλους!

Μην χάσετε τον παραδοσιακό Αϊ – Βασίλη που δεν λείπει από καμία Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια! Τα παιδιά βλέπουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, γράφουν το δικό τους γράμμα στον Αϊ – Βασίλη και φωτογραφίζονται μαζί του!

Στον χώρο, λειτουργεί κατάστημα με αυθεντικά παιχνίδια και δώρα Πέππα!

Μην χάσετε τον παραδοσιακό Αϊ – Βασίλη που δεν λείπει από καμία Χριστουγεννιάτικη περιπέτεια! Τα παιδιά βλέπουν από κοντά την προετοιμασία των δώρων, γράφουν το δικό τους γράμμα στον Αϊ – Βασίλη και φωτογραφίζονται μαζί του!

Στον χώρο, λειτουργεί κατάστημα με αυθεντικά παιχνίδια και δώρα Πέππα!

Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους πάλι εμείς φροντίζουμε κι εσείς… απολαμβάνετε.

Αυτή τη χρονιά τα Αηδονάκια ανοίγουν μια μεγάλη αγκαλιά και υποδέχονται «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Τις μέρες των Χριστουγέννων θα μάθουμε όλοι μαζί να «χαμογελάμε» αλλά και να προσφέρουμε αντίστοιχα μια ανάσα ζωής σε αυτό τον τόσο σημαντικό οργανισμό. Κάθε day pass στα Αηδονάκια ενισχύει με 0,10 τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Εκεί που τα χαμόγελα και τα γέλια των Χριστουγέννων περισσεύουν εμείς τα επιστρέφουμε εκεί που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Φέτος στις γιορτές, ζήστε μαζί με τα παιδιά σας μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία στο
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Λούνα Παρκ “Τα Αηδονάκια”!