Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Γιάννα Βασιλείου live στον Ιανό

Η Γιάννα Βασιλείου live στον Ιανό

Μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου το Οκτώβριο που μας πέρασε, η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Ιανό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ‘ακουστικό Live’, που στόχο έχει να γοητεύσει.

 

Πλαισιωμένη από εξαιρετικούς, υπερταλαντούχους μουσικούς, τον Δημήτρη Σεβδαλή στο πιάνο , τον Γιώργο Λιμάκη στην κιθάρα, τον Μάνο Λούτα στο κοντραμπάσο και τον Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα, θα την απολαύσουμε σε ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχει αγαπήσει και την έχουν επηρεάσει καλλιτεχνικά προερχόμενα κυρίως από την ελληνική, αλλά και ξένη δισκογραφία (Αρλέτα, Μ. Λοΐζος, Μ. Χατζιδάκις, Σ. Κραουνάκης, Γ. Χριστοδουλόπουλος, Nirvana, κ.ά.) δοσμένα μέσα από την ξεχωριστή ερμηνευτική της ματιά. Μαζί με αυτά θα απολαύσουμε και τραγούδια από το δίσκο της «Όλα όσα αγαπώ» που υπογράφει η ίδια ως δημιουργός και περιλαμβάνει  έξι πρωτότυπα τραγούδια και δύο διασκευές.

 

Κάθε live της Γιάννας Βασιλείου έχει όλα όσα την συγκινούν: ωραία τραγούδια, καλούς μουσικούς, ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Στο φιλικό και οικείο περιβάλλον του Ιανού η Γιάννα θα παίξει πιάνο και κιθάρα η ίδια, δείχνοντας στο κοινό μια άλλη πλευρά του ταλέντου της. Μην το χάσετε!

 

Γιάννα Βασιλείου, φωνή

Δημήτρης Σεβδαλής, πιάνο

Γιώργος Λιμάκης, κιθάρα

Μάνο Λούτας, κοντραμπάσο

Βασίλη Ποδαρά, τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton7
05.01.2017 17:22
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Οι Blue Note Organ Trio live στο Beton 7
20.10.2016 17:08
Μετά από πολύμηνη απουσία από τα Αθηναϊκά συναυλιακά δρώμενα, αλλά και μια πολύ επιτυχημένη πρόσφατη εμφάνιση στο φεστιβάλ Jazz on Tinos, το Blue Note Organ Trio επιστρέφει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Beton7.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Η Γιάννα Βασιλείου live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
07.07.2016 16:13
Η Γιάννα Βασιλείου θα εμφανιστεί για ένα live στο café του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016.
Η Belice live στο café του Νομισματικού Μουσείου
18.05.2016 13:40
Η τραγουδοποιός Belice, με την εκφραστική, λυρικών αποχρώσεων και αέρινη φωνή της έρχεται την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 στο café του Νομισματικού Μουσείου να μας ταξιδέψει μαζί με τρείς εξαιρετικούς μουσικούς.