Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Γλυκερία, Μανώλης Λιδάκης και Μανώλης Κονταρός στη σκηνή του "ΦΩΣ"

Γλυκερία, Μανώλης Λιδάκης και Μανώλης Κονταρός στη σκηνή του

Η Γλυκερία, ο Μανώλης Λιδάκης συναντιούνται με τον Μανώλη Κονταρό για πρώτη φορά επί σκηνής στο «ΦΩΣ».

Με ένα ενδιαφέρον μουσικό πρόγραμμα με προσεγμένες επιλογές από γνωστά τραγούδια μεγάλων συνθετών από την ευρύτερη ελληνική δισκογραφία αλλά και τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό τους ρεπερτόριο, θα θυμηθούν και θα μας θυμίσουν τραγούδια που μας μάγεψαν και εξακολουθούν να μας μαγεύουν, τραγούδια αναλλοίωτα στο χρόνο που σηματοδοτούν το χθες και το σήμερα και που έχουν αγαπηθεί απ' όλους μας.

Η Γλυκερία, η αγαπημένη ερμηνεύτρια που διακρίνεται για το ξεχωριστό μέταλλο της φωνής της, τη γνησιότητα και τη ζεστασιά της, ο διαχρονικός Μανώλης Λιδάκης με τη γνήσια λαϊκή φωνή και την αυθεντικότητά του αλλά και ο κρητικός τραγουδιστής και δεξιοτέχνης στο λαούτο Μανώλης Κονταρός έχουν ετοιμάσει μια δυνατή παράσταση και ένα μοναδικό πρόγραμμα βασισμένο στην αγάπη τους για το καλό τραγούδι.

Η Γλυκερία και ο Μανώλης Λιδάκης θα παντρέψουν επί σκηνής τις φωνές και τα αγαπημένα τους τραγούδια σε ένα μοναδικό έντεχνο και λαϊκό πρόγραμμα, ενώ ο Μανώλης Κονταρός με τις προσωπικές του καταβολές της κρητικής παράδοσης, θα παρασύρει τους φίλους της κρητικής μουσικής στη μαγεία του ριζίτικου και του παραδοσιακού τραγουδιού καθώς και σ' ένα ατέλειωτο κρητικό γλέντι.

Στο πρόγραμμα συμμετέχει ο Βασίλης Προδρόμου και την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Στέλιος Φωτιάδης.

Το «ΦΩΣ» θα αποτελέσει πρόταση για πραγματική διασκέδαση, αυθεντική ψυχαγωγία, γλέντι και χορό, ένα πρόγραμμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Κονταρός στο Kremlino
17.02.2017 11:19
Ο Μανώλης Κονταρός θα βρεθεί για μία live εμφάνιση στο Kremlino, την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017.
Ο Μανώλης Λιδάκης για δύο βραδιές στον Ιανό
31.10.2016 15:28
Ο Μανώλης Λιδάκης θα εμφανιστεί για δύο βραδιές, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, στον Ιανό για να παρουσιάσει το "Ρεσιτάλ".
Ακολούθησα ένα αστέρι - Γλυκερία: Νέο άλμπουμ
03.10.2016 10:37
Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από τη δισκογραφία, που αποτέλεσε μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο όσον αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις με εξαιρετικές συμπράξεις με συναδέλφους της ερμηνευτές, μουσικούς αλλά και δημιουργούς όπως η Ελένη Βιτάλη, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Μανώλης Λιδάκης, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Αντώνης Ρέμος, η Μαρινέλλα, κ.ά. η Γλυκερία στην νέα της πλέον δισκογραφική στέγη, την Spider Music παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Ακολούθησα ένα αστέρι». Συνταξιδιώτες οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της Ελένη Βιτάλη, Μανώλης Λιδάκης και Dilek Koç.
Η Γλυκερία σε καλοκαιρινή περιοδεία
08.07.2016 14:13
Αυτό το καλοκαίρι, η Γλυκερία "Ζωγραφίζει όνειρα" σε όλη την Ελλάδα και μάς καλεί μαζί της σε ένα μουσικό ταξίδι, για βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης.
Ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταύρος Σιόλας και η Γεωργία Νταγάκη μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 15:24
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τον Σταύρο Σιόλα και τη Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαρέτου».