Η ΜΚΟ «ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ» διοργανώνει για τέταρτη χρονιά ολοήμερο Bazaar ΑΓΑΠΗΣ και ΕΛΠΙΔΑΣ την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, και ώρες 10.00 έως 20.00, στη μεγάλη αίθουσα της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Θεσσαλονίκης (Χ.Α.Ν.Θ).

Στόχος του bazaar είναι η ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας και η συσπείρωση όλων των φίλων και των πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία, για την οικονομική ενίσχυσή της.

Ενεργοποιήστε γνωστούς και φίλους, συλλόγους, παρέες και οργανώσεις για προσφορά προϊόντων που μπορούν να πουληθούν  για ενίσχυση του συλλόγου.

Πείτε το στους συνεργάτες σας, στους συγγενείς σας, στους γείτονές σας.  Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Tweeter, e-mails) για να προβάλετε την εκδήλωση.

Οι προσφορές σας μπορεί να είναι: πράγματα που φτιάξαμε ή δεν τα χρησιμοποιούμε πια με χαμηλό αντίτιμο, όπως χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ ένδυσης, βιβλία, διακοσμητικά σπιτιού, γιορτινές κατασκευές, κεντήματα, σερβίτσια, μουσικά CD και άλλα είδη, και πράγματα που μπορούμε να τα χαρίσουμε, όπως σπιτικές γλυκές και αλμυρές γεύσεις, ζυμαρικά, λικέρ, κρασιά, τσίπουρα.