Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Στα βαθιά ξανά οι Χειμερινοί κολυμβητές

Στα βαθιά ξανά οι Χειμερινοί κολυμβητές
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ξεκινούν τις χειμωνιάτικες καταδύσεις τους στην Αθήνα με τέσσερεις ξεχωριστές συναυλίες , στο Polis Theater μία ολοκαίνουργια μουσική σκηνή .

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές ξεκινούν τις χειμωνιάτικες καταδύσεις τους στην Αθήνα με τέσσερεις ξεχωριστές συναυλίες, στο Polis Theater μία ολοκαίνουργια μουσική σκηνή.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 9-10 και 16-17 Νοεμβρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται στη μουσική σκηνή POLIS Theater, που ανοίγει στην Πέτρου Ράλλη. Μαζί τους εμφανίζονται, η Χορωδία του Δήμου Γλυκών Νερών και η Μάρθα Μαυροϊδή

Ενα χρόνο μετά την κυκλοφορία του κύκλου των αγαπημένων τραγουδιών της \"Μαστοράντζας του Ερντεμπίλ\", οι Χειμερινοί Κολυμβητές μαζί με τη Χορωδία του Δήμου Γλυκών Νερών και την Ελευθερία Αρβανιτάκη ηχογράφησαν και κυκλοφορούν από τις αρχές Νοεμβρίου το νέο τους δίσκο με τίτλο \"Το πέρασμά σου\".

Μαζί με την παραπάνω Χορωδία, τον Θοδωρή Ρέλλο και τη Μάρθα Μαυροϊδή, που τραγουδά και παίζει λαούτο, θα παρουσιάσουν, μεταξύ άλλων, τα 21 τραγούδια του νέου δίσκου και φυσικά παλιά και αγαπημένα τους.

Ακόμη, μαζί τους θα είναι και ο Δημήτρης Πολυζωΐδης (βιολί-βιόλα), μέλος του συγκροτήματος από την εποχή του πρώτου του δίσκου το 1980, ο οποίος επειδή ζει μόνιμα στη Βιέννη συμμετέχει ενεργά μόνο στις ηχογραφήσεις τους.

INFO
POLIS Theater : Πέτρου Ράλλη 18
Ώρα έναρξης: 22:30
Τιμή εισόδου: 15€ με ποτό
Τηλ: 210 3452527

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Half Note
20.10.2016 14:59
Με τη μουσική τους πρόταση να συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και να δημιουργεί ζεστή και χιουμοριστική ατμόσφαιρα, ο Αργύρης Μπακιρτζής και η παρέα του συναντούν ξανά το φανατικό τους κοινό στην πρώτη τους «χειμερινή κολύμβηση» της νέας σεζόν.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στη Βεντέτα
31.12.2015 11:36
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, έχοντας συμπληρώσει φέτος 35 χρόνια από την εμφάνισή τους στη δισκογραφία και 50 χρόνια από τον σχηματισμό του αρχικού πυρήνα τους (με τους Α.Μπακιρτζή, Ι.Παπαδάμου και Κ.Σιδέρη), προσκαλούν φίλους και συγγενείς σε μια σειρά συναυλιών εφ’ όλης της ύλης, στη Θεσσαλονίκη, τη γενέθλια πόλη τους και μόνιμη κατοικία των περισσότερων από αυτούς.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note
04.12.2015 17:19
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note από Παρασκευή 11 έως και Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, μ' ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές live στο Ίλιον Plus
02.11.2015 16:14
Σε ένα νέο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, στο ΙΛΙΟΝ PLUS, στην Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, στο κέντρο της Αθήνας, θα εμφανιστούν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου.