Ο Γιάννης Μηλιώκας θα εμφανιστεί στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι για δύο μόνο Σάββατα, στις 21 & 28 Νοεμβρίου 2015.

Ο Γιάννης Μηλιώκας γεννήθηκε  στη Θεσσαλονίκη, στις 23 Ιουνίου του 1950. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο “Μαίανδρος: Η άγνωστη γυμναστική των αρχαίων Ελλήνων” από τις εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός μαζί με τη Βιολέτα Ίκαρη και τέσσερις σπουδαίους μουσικούς, παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ηλεκτρισμό, ένταση και χιούμορ.

Στο πρόγραμμα θα ακουστούν  όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Γιάννη, αλλά και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια. Ο Γιάννης Μηλιώκας αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη εποχή και τα τραγούδια του έγιναν μεγάλες επιτυχίες και σταθμοί στην Ελληνική μουσική. Είναι ο τραγουδιστής που μας διασκεδάζει με τον σαρκασμό στα τραγούδια του, το χιούμορ στους στίχους του και με την όλη σκηνική του παρουσία, η οποία μας προκαλεί να περάσουμε καλά.

Τα τραγούδια του όπως «Κακοσαλέσι (Δεν ξανά βόσκω άλλες βουβάλες)», «Για το καλό μου», «Greco mascara», «Ροζ», «Ποιμενικό ροκ», «Vamos αλάνια», «Να δεις που κάποτε» και πολλά άλλα άφησαν τη σφραγίδα τους στο ελληνικό τραγούδι.

Μαζί του θα είναι μια νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός η Βιολέτα Ίκαρη που τα τελευταία χρόνια  συνοδεύει τον Γιάννη σε όλες του τις εμφανίσεις.

Σύντομα και σε συνεργασία με τη  Μίνος Εmi  θα κυκλοφορήσει το πρώτο της CD.

Τους  συνοδεύει το συγκρότημα 1 ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Ένα νέο και πολλά υποσχόμενο γκρούπ.

Support Act:

21/11 – KΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΣΚΙΕΣ

28/11 – AMANTES  AMENTES