Η Esterina επιστρέφει για ένα live στο Faust την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΥΦΟΣ. soul/neo soul. ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΙΔΗ. Trip Hop, Funk, Soul. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ. Εσθήρ-Ειρήνη, το πλήρες όνομα.

Παράφορη καψούρα με την μουσική, τα θέατρα, τις βόλτες στη πόλη, τα παγκάκια στις πλατείες και τα πάρκα, τους φίλους και τούς έρωτες.

Με τη μουσική η σχέση είναι σχεδόν ερωτική. Τις βαθύτερες εξομολογήσεις της, τις ακολουθεί μια μελωδία, τόσο συνδεδεμένα όσο ένα σάουντρακ με μια ταινία.

O Dj Bedman της εμπιστεύεται την πρώτη μουσική παραγωγή, όπου ουσιαστικά είναι και το πρώτο σόλο κομμάτι της με τίτλο “No darling” και ακριβώς εκεί ξεκινάει και το μουσικό της ταξίδι. Με διάσπαρτα κάποια κομμάτια σε mixtapes του Dj Bedman και το youtube αποφασίζει τελικά να κάνει ένα σόλο δίσκο εν ονόματι “This is a happy Story” με τραγούδια που μιλούν για την άφεση και την ολοκλήρωση μέσα από την Αγάπη, τα ζεστά χαμόγελα και το καλοκαίρι. Στη δημιουργική αυτή κατασκευή του δίσκου, σμίγει μουσικά με τον παραγωγό RSN΄και δημιουργούν το RSN&ESTERINA, όπου και ανοίγονται νέοι δρόμοι πια, πέραν της hip-hop σκηνής, όπως τα opening acts σε 2 live της Μαριέτας Φαφούτη,τις Ρόδες, τους Belleruche, της Hannah Williams and the Tastemakers και πλέον και προσωπικά live. H ,από κοινού, δισκογραφική δουλειά με τον Dj RSN, με τίτλο “We Got Music”, κυκλοφόρησε στα δισκοπωλεία στις 17 Δεκεμβρίου καθώς και σε digital μορφή από την The Sound Of Everything.

Στις αρχές του 2015, ονειρεύεται και ξεκινά τη δική της Soul ορχήστρα.  Πλέον  παρουσιάζει τις μουσικές της αλλά και άλλα αγαπημένα κομμάτια μαζί  με τέσσερις μουσικούς που θαυμάζει.  

Τo be continued…

Παίζουν οι μουσικοί:

Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρα
Νίκος Βλάχος: Μπάσο
Φοίβος Κουντουράκης: Τύμπανα
Γιάννης Δημητριάδης: Πλήκτρα