Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

H Ηρώ Σαΐα στο Artower

H Ηρώ Σαΐα στο Artower
Κάθε Δευτέρα του Φεβρουαρίου στο Αrtower Hall Creative Club συναντάμε την Ηρώ Σαΐα, σ’ ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει με τραγούδια από την ελληνική, ιταλική, γαλλική μουσική σκηνή αλλά και τα νέα της τραγούδια...

Η Ηρώ Σαΐα πρωτοεμφανίστηκε στο μουσικό θέατρο με την ομάδα Σπείρα-Σπείρα και στη συνέχεια στο πλευρό των: Ορφέα Περίδη, Λουκιανού Κηλαηδόνη, Bαγγέλη Γερμανού, Δημήτρη Μπάση. Έχοντας τη σημαντική εμπειρία της συνεργασίας με συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης και ο Στ. Ξαρχάκος αλλά και τη συμμετοχή της σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις και προγράμματα, βγαίνει για πρώτη φορά μόνη στη σκηνή σ’έναν υπέροχο χώρο τέχνης, με θέα την Ακρόπολη.

Μαζί της και τέσσερις συνεργάτες εξαιρετικοί μουσικοί ,ο Αχιλλέας Γουάστωρ ,ο Βασίλης Δρογκάρης, ο Θανάσης Σοφράς και ο Σωτήρης Μαργώνης.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Οι Heroes με τραγούδια του David Bowie live στο Gazarte
31.10.2016 11:57
Οι Heroes, η πρώτη ελληνική tribute band στα τραγούδια και τη μουσική του David Bowie μας προσκαλεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο Gazarte, σε μια συναυλία - φόρο τιμής στον μεγάλο αυτό καλλιτέχνη που επηρέασε όσο λίγοι την εξέλιξη της μουσική παγκοσμίως.
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης στη μουσική σκηνή Σφίγγα
18.10.2016 11:33
Η Γιάννα Βασιλείου και ο Αδάμ Τσαρούχης έρχονται τις Πέμπτες 3 και 10 Νοεμβρίου στο καινούριο στέκι της Αθήνας, τη μουσική σκηνή Σφίγγα. Παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές όσο και τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο. Τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν αντέξει στον χρόνο.
Νύχτες Καλοκαιριού: Η Ηρώ Σαΐα ζωντανά στο Polis Art cafe
04.05.2016 11:52
Η Ηρώ Σαΐα ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν στις 16 Μαΐου 2016 με μια σειρά εμφανίσεων στον εξωτερικό χώρο του Polis Art cafe.
Έργα Ροσσίνι, Κουρπίνσκι, Μπερλιόζ & Σαμπριέ με την ΚΟΘ στην αίθουσα τελετών ΑΠΘ
16.03.2016 12:02
Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης παρουσιάζει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στην Αίθουσα τελετών ΑΠΘ, ένα πολύχρωμο πρόγραμμα με έργα από την πλούσια γαλλική και ιταλική μουσική παράδοση.