Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

mind n’ (o) polis: έκθεση του Λεωνίδα Καραμπίνη στην αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος»

mind n’ (o) polis: έκθεση του Λεωνίδα Καραμπίνη στην αίθουσα Τέχνης «αγκάθι  - κartάλος»

Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής του Λεωνίδα Καραμπίνη με τίτλο mind n’ (o) polis. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, 12 – 3 το μεσημέρι.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει έργα τέχνης με σύνθετα υλικά και μικτές τεχνικές καθώς και μια εγκατάσταση εμπνευσμένη από το κλασικό παιχνίδι της μονόπολης. Ετερόκλητα υλικά όπως ρευστό γυαλί, οπτικές ίνες, σύρμα, καλώδιο, μεγεθυντικοί φακοί, τυπωμένες διαφάνειες, μεταξοτυπίες, χαρτί, ακρυλικό χρώμα κ.ά. συνθέτουν ένα περιβάλλον που μεταβάλλει τη σωματομετρική κλίμακα του χώρου. Οι επάλληλες διαστρωματώσεις δημιουργούν παράλληλα χρονικές αντιπαραθέσεις.

Βιογραφικό καλλιτέχνη:

Ο Λεωνίδας Καραμπίνης γεννήθηκε το 1968 στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Α.Σ.Κ.Τ. Αθήνας στο εργαστήριο του Νίκου Κεσσανλή, Συντήρηση Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης στη Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του E.M.Π. στο Σχεδιασμό του Χώρου.

Είναι καθηγητής εφαρμογών στο Τμήμα Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης του Τ.Ε.Ι. Αθήνας στα μαθήματα Χρωματικής Αποκατάστασης Εικαστικών Έργων και Ζωγραφικής: Υλικά και Τεχνικές. Έχει πραγματοποιήσει πέντε ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει μέρος σε είκοσι ομαδικές.

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στη Myro Gallery
20.09.2016 12:12
Η Myrό Gallery βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει να παραβρεθείτε στα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Μιχάλη Τσίνογλου στην Κεντρική Αίθουσα της που θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016.
Intersection: έκθεση της Ευγενίας Ευσταθίου στην αίθουσα Τέχνης αγκάθι - κartάλος
13.05.2016 14:58
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας της Ευγενίας Ευσταθίου με τίτλο «Intersection». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, 12 – 3 το μεσημέρι.
Εντός Εκτός…: Έκθεση της Ελένης Δαβιλά στην αίθουσα τέχνης «αγκάθι  - κartάλος»
05.04.2016 13:04
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής της Ελένης Δαβιλά με τίτλο «Εντός Εκτός…». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 9 Απριλίου 2016.
Χώροι των Τόπων: εγκατάσταση της Βαρβάρας Σπυρούλη στην αίθουσα Τέχνης αγκάθι - κartάλος
09.02.2016 10:33
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την εγκατάσταση της Βαρβάρας Σπυρούλη με τίτλο «Χώροι των Τόπων».
Χώροι των Τόπων: έκθεση της Βαρβάρας Σπυρούλη στην Αίθουσα Τέχνης αγκάθι  - κartάλος
28.01.2016 10:39
Η Αίθουσα Τέχνης «αγκάθι - κartάλος» οργάνωσε και παρουσιάζει την εγκατάσταση της Βαρβάρας Σπυρούλη, με τίτλο Χώροι των Τόπων.