Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, οι Thee Holy Strangers σας προσκαλούν σε μία σκοτεινή rock ‘n roll βραδιά, στο ΙΛΙΟΝ plus. Στις 20 του Νοέμβρη, Παρασκευή. Θα ακολουθήσει dj – set by A. S. Zivas.

Το διακριτικά ετερόκλητο παίξιμό τους με αναφορές σε ονόματα όπως οι Gun Club, ο Jeff Buckley, οι Dream Syndicate, ο Neil Young (και πολλά άλλα), και οι κοινές -πλούσιες- εμπειρίες τους από την ελληνική underground σκηνή, έκαναν τους Thee Holy Strangers μία από τις πιο εντυπωσιακές εκπλήξεις του εγχώριου μουσικού διαστήματος τον τελευταίο καιρό.

Στις αρχές του Οκτώβρη η μπάντα κυκλοφόρησε σε cd τον ομώνυμο δίσκο της που ηχογραφήθηκε στο στούντιο Shakti Sound το χειμώνα και την άνοιξη που μας πέρασαν, σε παραγωγή του Jim Spliff και ηχοληψία του Simon Νικολαΐδη. Περιέχει δώδεκα πρωτότυπες συνθέσεις και κυκλοφόρησε από το label του γκρουπ -Holy Strange Music- με τη βοήθεια των Merlin’s Music Box, Labyrinth of Thoughts και Lab Records, αποδεικνύοντας με έναν ακόμη τρόπο το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή που σηκώνει και χρειάζεται συνεργατικά εγχειρήματα.

Τώρα ένα μήνα και κάτι μετά την πρώτη κυκλοφορία, οι Thee Holy Strangers ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus για μία βραδιά ποτισμένη με σκοτεινή Americana, soul και μπλουζ. Ένα soundtrack για μία επικίνδυνη και απελευθερωτική βόλτα σε τόπους της καρδιάς και της πόλης, σε δύσκολους καιρούς.

Μαζί τους στα dexx του ΙΛΙΟΝ plus ο Αντώνης Ζίβας, επιλέγει μουσική από τα τοπία που έχουν επηρεάσει την μπάντα, και στήνει ένα ξεχωριστό ροκ εν ρολ πάρτι πριν και μετά την εμφάνιση των Thee Holy Strangers.