Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

A Woman A Man Walked By

A Woman A Man Walked By
Αυτός θα είναι o τίτλος του νέου album της PJ Harvey που αποτελεί μια συνεργασία με τον John Parish που αναμένετε να κυκλοφορήσει από την Universal Music στις 30 Μαρτίου.

Είναι το  2ο album στο οποίο η Polly Jean Harvey συνεργάζεται με τον John Parish αφού είχε προηγηθεί το Dance Hall At Louse Point το 1996. Το A Woman A Man Walked By αρχικά ηχογραφήθηκε στο Παρίσι, καθώς και στο σπίτι της PJ Harvey ενώ στη συνέχεια η παραγωγή έγινε στο Bristol. Το πρώτο single θα ονομάζεται, Black Hearted Love και θα είναι ένα κομμάτι γεμάτο από grunge-pop κιθάρες.

Ο νέος δίσκος θα αντικαταστήσει το White Chalk το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, έστω και αν ήταν κάτι διαφορετικό απ΄ αυτό που έχουμε συνηθίσει από την Pj Harvey.

Η Pj Harvey ανακοίνωσε την λίστα με τα τραγούδια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και έχει ως εξής :Black Hearted Love, Sixteen, Fifteen, Fourteen, Leaving California, The Chair, April, A Woman A Man Walked By , Passionless, Pointless, The Crow Knows Where All The Little Children Go, The Soldier, Pig Will Not, Cracks In The Canvas.

Σχετικές ειδήσεις
Mozart 225: The New Complete Edition
17.10.2016 11:47
Για την 225η επέτειο από το θάνατο του Mozart, η Decca και η Deutsche Grammophon κυκλοφορούν το πιο πλήρες κι ενημερωμένο box set που έχει ποτέ φτιαχτεί για την δουλειά ενός και μόνο συνθέτη. Η 200CD Complete Edition ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με το Salzburg Mozarteum Foundation και τον ειδικό στο Mozart, Καθηγητή Cliff Eisen στο King’s College London και θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου 2016.
Ο Γιάννης Χαρούλης για μια σύναυλία στη Λάρισα
17.06.2016 15:41
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.
Γιάννης Χαρούλης: Οι πρώτες συναυλίες για το καλοκαίρι 2016
05.05.2016 17:02
Μετά από έναν χειμώνα απουσίας από τη συναυλιακή σκηνή και την προετοιμασία της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που θα κυκλοφορήσει σύντομα, ο Γιάννης Χαρούλης θα κάνει και φέτος, ένα μεγάλο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι ανά την Ελλάδα.
Rousilvo - Ηχόδραμα σαν ιστορία, του Κώστα Θεοδώρου στη Στέγη
23.02.2016 14:59
Ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Θεοδώρου –επίσης γνωστός ως Dine Doneff– αποτελεί μια ιδιαίτερη παρουσία στο χώρο της σύγχρονης βαλκανικής σκηνής. Το έργο του, Rousilvo, που θα παρουσιαστεί στις 9 και 10 Μαρτίου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης, είναι το αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης συνθετικής διαδικασίας και συγκομιδής προσωπικών, και όχι μόνο, βιωμάτων.
Οι ακριβοθώρητοι Clock DVA έρχονται στο Gagarin για μία μοναδική συναυλία!
20.01.2016 15:04
To Gagarin 205 σε συνεργασία με την Zero Raid , παρουσιάζει, για πρώτη φορά στη Ελλάδα, τους θρυλικούς CLOCK DVA – το συγκρότημα που ξεκίνησε το 1978 τον experimental/industrial ήχο θα βρίσκεται για μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου 2016.