Αυτός θα είναι o τίτλος του νέου album της PJ Harvey που αποτελεί μια συνεργασία με τον John Parish που αναμένετε να κυκλοφορήσει από την Universal Music στις 30 Μαρτίου.

Είναι το  2ο album στο οποίο η Polly Jean Harvey συνεργάζεται με τον John Parish αφού είχε προηγηθεί το Dance Hall At Louse Point το 1996. Το A Woman A Man Walked By αρχικά ηχογραφήθηκε στο Παρίσι, καθώς και στο σπίτι της PJ Harvey ενώ στη συνέχεια η παραγωγή έγινε στο Bristol. Το πρώτο single θα ονομάζεται, Black Hearted Love και θα είναι ένα κομμάτι γεμάτο από grunge-pop κιθάρες.

Ο νέος δίσκος θα αντικαταστήσει το White Chalk το οποίο κυκλοφόρησε το 2007 και αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, έστω και αν ήταν κάτι διαφορετικό απ΄ αυτό που έχουμε συνηθίσει από την Pj Harvey.

Η Pj Harvey ανακοίνωσε την λίστα με τα τραγούδια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας και έχει ως εξής :Black Hearted Love, Sixteen, Fifteen, Fourteen, Leaving California, The Chair, April, A Woman A Man Walked By , Passionless, Pointless, The Crow Knows Where All The Little Children Go, The Soldier, Pig Will Not, Cracks In The Canvas.