Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Απελευθερωτική οργάνωση «Klein Mein» στο El Convento Del Arte

Απελευθερωτική οργάνωση «Klein Mein» στο El Convento Del Arte

Το El Convento Del Arte φιλοξενεί από τις 16 Νοεμβρίου 2015 την παράσταση Απελευθερωτική οργάνωση Klein Mein, της Εμμανουέλας Αλεξίου και της Μάρως Μπουρδάκου, σε σκηνοθεσία Πέμης Ζούνη.

 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2021. Μετά από 14 πολιτικές κυβερνήσεις και συγκυβερνήσεις, η Ελλάδα έχει παραδοθεί στα χέρια των Γερμανών. Η τρόικα έχει εγκατασταθεί σε περίοπτη θέση στην Αθήνα, δίπλα στο El Convento Del Arte και κουμάντο κάνει ο ηγεμόνας Κλάους Φον Χίπστερ.

 

Η απελευθερωτική οργάνωση «Klein Mein» κι ο αρχηγός της αναλαμβάνουν δράση. Χρησιμοποιώντας ως Δούρειο Ίππο το μαγαζί, βάζουν μπροστά το σχέδιο απελευθέρωσης από τον γερμανικό ζυγό. Οι ιδιοκτήτες, οι φίλοι και οι υπάλληλοι του μαγαζιού αναλαμβάνουν να το εκτελέσουν. Όμως, από ένα λάθος τα πράγματα παίρνουν άλλο δρόμο. Και οι ήρωες κάνουν την υπέρβαση και την παγκόσμια έκπληξη. Εκεί, στο ξημέρωμα του 2021...

 

H Απελευθερωτική Οργάνωση «Κlein Mein», μετά από την μεγάλη επιτυχία της περσινής θεατρικής χρονιάς, επανέρχεται αγωνιστικά δριμύτερη και φέτος  στο «Εl Convento del Arte» με έναν και μοναδικό στόχο: Την απελευθέρωση της Ελλάδας! Μέσα από το γέλιο, το τραγούδι, το χορό η οργάνωση φιλοδοξεί να απελευθερώσει όλους όσους την είδαν και αυτούς που θα τη δουν. Γίνετε συνένοχοι και συμμέτοχοι της «Klein Mein».  Όλα τα μυστικά σχέδια και πλάνα, θα ανακοινώνονται στo κοινό κάθε Δευτέρα στις 22:00 μ.μ. στη γιάφκα του «Εl Convento del’ Arte»…

 

Ένα έργο των: ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΑΛΕΞΙΟΥ & ΜΑΡΩΣ ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ

Σκηνοθεσία: ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ

 

Παίζουν:

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΧΑΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΛΕΡΙΑ ΚΟΥΡΟΥΠΗ

ΘΑΝΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΓΝΗ ΧΙΩΤΗ

και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ με την μπάντα του IMITATE YOUR MOTHER:

(Κιθάρα: Πάνος Βελούζος

Τύμπανα: Κώστας Λεβέντης

Μπάσο: Παύλος Ζήσου)

Στο πιάνο ο μαέστρος Νίκος Σάλτας.

 

Φιλική συμμετοχή στα βίντεο της παράστασης ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Νατάσα Ράγιου.

 

Είδος: Μουσική Κωμωδία

Διάρκεια: 80 λεπτά χωρίς διάλειμμα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Amazing Dio και τα Mind Games στο Faust
29.12.2016 11:53
Γέλιο, μαγεία και μυστήριο στην πιο ανατρεπτική παράσταση της Αθήνας. Ο Amazing Dio και τα MIND GAMES, μετά την επιτυχία τους στο El Convento Del Arte και το Passport Κεραμεικός έρχονται για 4 μοναδικές παραστάσεις στο FAUST! 
Η Χάρις Αλεξίου με το Χειρόγραφο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
06.10.2016 16:26
Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς στην Αθήνα, η Χάρις Αλεξίου έρχεται στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από 4 Νοεμβρίου και για 8 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Η Χάρις Αλεξίου επιστρέφει με το «Χειρόγραφο» στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου
12.09.2016 11:12
Μετά τη συγκινητική υποδοχή από κοινό και κριτικούς, η Χάρις Αλεξίου ξανανεβαίνει στη σκηνή, στις 12 Οκτωβρίου και για 12 μόνο παραστάσεις, για να διηγηθεί και να τραγουδήσει στιγμές από την ζωή της που η ίδια έγραψε, στη μουσικοθεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Νανούρης.
Το Χειρόγραφο της Χάρις Αλεξίου για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα
08.04.2016 11:17
Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, η παράσταση της Χάρις Αλεξίου, "Χειρόγραφο", που έχει ανέβει σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη σε παραγωγή της εταιρίας Λυκόφως στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου, θα είναι αφιερωμένη στις δράσεις της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα για τους πρόσφυγες και τα έσοδα από την παράσταση, θα διατεθούν αποκλειστικά στα προγράμματα των Γιατρών Χωρίς Σύνορα για την προσφυγική κρίση.
Το Τελευταίο Πανέρι, των Φιλιώς Λαζανά - Γιάννη Σαρακατσάνη στο El Convento Del Arte
10.03.2016 15:47
Το El Convento Del Arte μας προσκαλεί για λίγες ακόμα Κυριακές στο θεατρικό δείπνο μυστηρίου, Το Τελευταίο Πανέρι, από τους Φιλιώ Λαζανά και Γιάννη Σαρακατσάνη.