Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Μιχάλης Χατζηγιάννης Live!

Μιχάλης Χατζηγιάννης Live!
Ποιος δεν θα ήθελε να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο με πιλότο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη? O αγαπημένος τραγουδιστής έχοντας στις αποσκευές του την πιο ώριμη και πλήρη δισκογραφική δουλειά του που έγινε διπλά πλατινένια ετοιμάζεται να μας απογειώσει με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

To ΟΑΚΑ και το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη θα γεμίζει με την ενέργεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και φυσικά όχι μόνο θα γεμίσει με τους φίλους του αλλά δεν θα πέφτει καρφίτσα! Όπως γίνεται πάντα σε όλες του τις συναυλίες ανά την Ελλάδα!

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει έχει το υλικό από το \'7\'. Πρόκειται για δουλειά που έχει ξεπεράσει τις 65.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένια. Περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια με ηλεκτρικό αλλά και μελωδικό ήχο. Ήδη τα \'Εμείς οι δυο σαν ένα\', \'Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)\' και \'Όλα θα πάνε καλά\' έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες , κερδίζοντας το κοινό.

Τραγούδια σαν κι αυτά, αλλά και παλιές αγαπημένες επιτυχίες  όπως τα \'Όλα ή τίποτα\', \'Χέρια ψηλά\', \'Το σ’ αγαπώ\', \'Βυθός\' και πολλά άλλα θα γίνουν οι σταθμοί δυο υπέροχων ταξιδιών στα οποία θα μας συμπαρασύρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μαζί με  ένα ξεχωριστό επιτελείο μουσικών και συντελεστών ο Μιχάλης θα κάνει για μια ακόμα φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: θα μας χαρίσει συγκινήσεις, θα μας κάνει να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί... Σαν Ένα.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι God Is An Astronaut για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
18.08.2016 13:17
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!
...απλά Καλοκαίρι!: Η Φωτεινή Δάρρα σε καλοκαιρινή περιοδεία
25.07.2016 16:43
Φωτεινή Δάρρα. Η φωνή που μας ταξίδεψε στον κόσμο, γεμίζει τις αποσκευές της με τα καλύτερα τραγούδια της και ταξιδεύει...
Οι Group PάrΩdy live στο Ρυθμός Stage
26.04.2016 15:23
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για δεύτερη φορά στο "Ρυθμός Stage" την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους.
Οι Group PάrΩdy live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
23.02.2016 13:25
Οι Group PάrΩdy, έχοντας στις αποσκευές τους την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά τους «Παράξενοι καιροί» εμφανίζονται για πρώτη φορά στο Γυάλινο - Upstage την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016, για να μοιραστούν τα τραγούδια τους μαζί μας.
Οι God Is An Astronaut live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
24.12.2015 15:51
Οι God Is An Astronaut, μία από τις κορυφαίες instrumental μπάντες του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, επιστρέφουν στη χώρα μας! Οι Ιρλανδοί post-rockers θα πραγματοποιήσουν δύο μεγάλες συναυλίες στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα!