Ποιος δεν θα ήθελε να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο με πιλότο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη? O αγαπημένος τραγουδιστής έχοντας στις αποσκευές του την πιο ώριμη και πλήρη δισκογραφική δουλειά του που έγινε διπλά πλατινένια ετοιμάζεται να μας απογειώσει με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

To ΟΑΚΑ και το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη θα γεμίζει με την ενέργεια του Μιχάλη Χατζηγιάννη και φυσικά όχι μόνο θα γεμίσει με τους φίλους του αλλά δεν θα πέφτει καρφίτσα! Όπως γίνεται πάντα σε όλες του τις συναυλίες ανά την Ελλάδα!

Ξεχωριστή θέση στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει έχει το υλικό από το \’7\’. Πρόκειται για δουλειά που έχει ξεπεράσει τις 65.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένια. Περιλαμβάνει 11 νέα τραγούδια με ηλεκτρικό αλλά και μελωδικό ήχο. Ήδη τα \’Εμείς οι δυο σαν ένα\’, \’Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)\’ και \’Όλα θα πάνε καλά\’ έχουν γίνει μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες, κερδίζοντας το κοινό.

Τραγούδια σαν κι αυτά, αλλά και παλιές αγαπημένες επιτυχίες  όπως τα \’Όλα ή τίποτα\’, \’Χέρια ψηλά\’, \’Το σ’ αγαπώ\’, \’Βυθός\’ και πολλά άλλα θα γίνουν οι σταθμοί δυο υπέροχων ταξιδιών στα οποία θα μας συμπαρασύρει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μαζί με  ένα ξεχωριστό επιτελείο μουσικών και συντελεστών ο Μιχάλης θα κάνει για μια ακόμα φορά αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: θα μας χαρίσει συγκινήσεις, θα μας κάνει να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί… Σαν Ένα.