Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Το κακό συναπάντημα!

Το κακό συναπάντημα!
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κακό Συναπάντημα στο Fix όπου ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και o Κώστας Μακεδόνας υποδέχονται τους Γιάννη Μηλιώκα και Γιάννη Κούτρα. Από την παρέα δεν λείπει ο Δημήτρης Σταρώβας που κάτι μαγειρεύει…

Στη συμμορία συμμετέχει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ένας νέος τραγουδοποιός-άνθρωπος ορχήστρα , που αναφωνεί επί σκηνής Γαμώ την καταδίκη μου, ιαχή που είναι και ο τίτλος του πρώτου του δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε. Την παρέα συμπληρώνει η τραγουδοποιός Γεωργία Γραμματικού (Το Μαύρο Πρόβατο, Λαλίστατη), παλιά και νυν συνεργάτης του Μηλιώκα.

Η  Ζίνα Αρβανιτίδη στο πιάνο και τα φωνητικά δίνει μια μαγική νότα στο Κακό Συναπάντημα με τη βοήθεια της Σαββέριας Μαργιολά. Συμμορίτες μουσικοί: Βασίλης Χατζηνικολάου (ενορχήστρωση – πλήκτρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Δημήτρης Καρασούλος (κιθάρα).

Σχετικές ειδήσεις
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στην Καλαμάτα
29.07.2016 14:40
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στην Καλαμάτα με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" για δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Κάστρου, στις 8 & 9 Αυγούστου 2016.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας: Τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» στο Θέατρο Πέτρας
12.07.2016 16:50
Η επόμενη συνάντησή των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, με το Αθηναϊκό κοινό είναι στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.