Τετάρτη, 1 Μαρτίου 2017

Αλησμόνητες βραδιές με το Σταμάτη

Αλησμόνητες βραδιές με το Σταμάτη
Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα, μετά από επτά χρόνια μαζί, φέτος λένε «Πόσο Σ\' αγαπώ...», όχι μόνο τραγουδιστά, αλλά και θεατρικά!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα, μετά από επτά χρόνια μαζί, φέτος λένε «Πόσο Σ\' αγαπώ...», όχι μόνο τραγουδιστά, αλλά και θεατρικά!

Στη Μουσική Θεατρική σκηνή Αθηναΐς, για το χειμώνα που αχνοφαίνεται, παρουσιάζουν το «Πόσο Σ\' αγαπώ... Επιθεώρηση!». Μια παράσταση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Το ταλέντο του Σταμάτη Κραουνάκη ευθύνεται για τα σπαρακτικά νούμερα, σχετικά με προσωπικά και εθνικά τρέχοντα θέματα, συνδυασμένα με τα πιο λατρεμένα τραγούδια του συνθέτη.

Μεταξύ όλων, οι μπλόγκερς, οι πυρκαγιές, οι κατινόβιες, τα δάνεια, οι πιστωτικές, η έλλειψη επικοινωνίας, τα χαμένα όνειρα, οι προδομένες γενιές...

Χιούμορ και συγκίνηση για ό,τι ζούμε καθημερινά, τραγικά και κωμικά. Η Σπείρα Σπείρα στα καλύτερα τους, «πετούν» χωρίς δίχτυ ασφαλείας!

Παίζουν τραγουδούν και υποδέχονται αλφαβητικά: Αργυρώ Καπαρού, μεγάλη κυρία του εντέχνου και υπεύθυνη προσωπικού, Ελεάννα Καραντίνου, θιασάρχης, Ρούλη Καρασιλιώτη, ηθοποιός με προσωπική άποψη για την τέχνη, Σταμάτης Κραουνάκης, πολυχώρος αισθήματος και έκφρασης. Δάφνη Λέμπερου, λαϊκή τραγουδίστρια, Βασίλης Μοσχονάς, λαϊκός τραγουδιστής, Χρήστος Μουστάκας, κωμικός αυτοδίδακτος, Γιώργος Νανούρης , ηθοποιός σημαίνει φως, Πωλίνα, grande artista, Γιώργος Στιβανάκης, ηθοποιός με χορευτική επιδεξιότητα, Παρθένα Χοροζίδου, κωμική ηθοποιός με δραματικούς τόνους!

Info
Σταμάτης Κραουνάκης και Σπείρα Σπείρα
«Πόσο σ΄αγαπώ... Επιθεώρηση!»
Από τις 20 Οκτωβρίου
Μουσική Θεατρική Σκηνή Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, τηλ.: 210 34.80.000
Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη (λαϊκή), Παρασκευή, Σάββατο 21.30
Κυριακή 20.30
Τιμές εισιτηρίων: 30 ευρώ, φοιτητικό 15 ευρώ, Πέμπτη (λαϊκή) 22 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης στα Βριλήσσια
06.09.2016 12:21
«Όλοι ένα» Φίλα με. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη στα Βριλήσσια, στις 10 Σεπτεμβρίου 2016.
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης στη Νέα Μάκρη
08.08.2016 15:37
«Όλοι ένα» Φίλα με. Ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο Αμφιθέατρο Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης, στις 30 Αυγούστου 2016.
«Όλοι ένα» Φίλα με: O Σταμάτης Κραουνάκης στο Λαύριο
18.07.2016 14:25
«Όλοι ένα» Φίλα με. Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης έρχεται στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, το Σάββατο 23 Ιουλίου 2016.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
24.06.2016 13:53
Ο Σταμάτης Κραουνάκης, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου θα βρεθεί με την Ελένη Ουζουνίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου στις 15 και 16 Ιουλίου 2016, με την παράσταση «8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1838 - Ο Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Πνύκα προς τα Ελληνόπουλα».
«Όλοι ένα» Φίλα με: Ο Σταμάτης Κραουνάκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
16.06.2016 14:28
Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη, μετά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ο Σταμάτης Κραουνάκης δίνει καλοκαιρινό ραντεβού σε όλη την Ελλάδα!