Μουσική / Μουσικά Νέα

The Bluezerz live…

Οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Καζάκος, Δημήτρης Μενούνος και ο μπασίστας Γιώργος Αντωνόπουλος αποτελούν τους Bluezerz και εκπέμπουν blues ήχους σε rock συχνότητες στο Γυάλινο U…

Οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Καζάκος, Δημήτρης Μενούνος και ο μπασίστας Γιώργος Αντωνόπουλος αποτελούν τους Bluezerz και εκπέμπουν blues ήχους σε rock συχνότητες στο Γυάλινο Up Stage.

Οι Bluezerz θα μοιραστούν επί σκηνής το ίδιο πάθος και την αγάπη τους για τα blues και  το classic rock και θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών που έχουν χαραχτεί με ανεξίτηλα χρώματα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Όλα αυτά βέβαια με την βοήθεια του πολυπράγμονα Δημήτρη Σταρόβα ολοκληρώνοντας τον κύκλο των εμφανίσεων τους στην τελευταία τους μουσική παράσταση την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στις 23:00.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr

Archive Content / Archive Content

The Bluezerz live

Οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Καζάκος, Δημήτρης Μενούνος και ο μπασίστας Γιώργος Αντωνόπουλος αποτελούν τους Bluezerz και εκπέμπουν blues ήχους σε rock συχνότητες στο Θέατρ

Οι ηθοποιοί Κωνσταντίνος Καζάκος, Δημήτρης Μενούνος και ο μπασίστας Γιώργος Αντωνόπουλος αποτελούν τους Bluezerz και εκπέμπουν blues ήχους σε rock συχνότητες στο Θέατρο τραγουδιών Μετρό την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου.

Οι Bluezerz θα μοιραστούν επί σκηνής το ίδιο πάθος και την αγάπη τους για τα blues & το classic rock και θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει διασκευές τραγουδιών που έχουν χαραχτεί με ανεξίτηλα χρώματα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Συμμετεχουν Οι: Λαυρεντης Μαχαιριτσας, Βασιλης Καζούλης, Κιτρινα Ποδηλατα, Αλκιβιαδης Κωνσταντοπουλος.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr