Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Mο' Ηοrizons live στο Gazarte

Οι Mο' Ηοrizons live στο Gazarte

Οι Mο' Ηοrizons, το διάσημο γερμανικό μουσικό δίδυμο με τον φολκλορικό ηλεκτρονικό ήχο που συνδυάζει μοναδικά μουσικά είδη, έρχονται στο GAZARTE για μια βραδιά γεμάτη groovy, spiritual και soulful ρυθμούς.

Τι γίνεται όταν η downtempo συναντά την acid jazz, τη nu jazz, τη σόουλ, τη funk, τη μπόσα νόβα, τη drum ‘n’ bass; Το μείγμα είναι αναμφισβήτητα εκρηκτικό!

Νομίζετε ότι δεν τους ξέρετε; Και όμως... τους γνωρίζετε πολύ καλά! Οι Mo' Horizons αποτελούνται από τους Ralf Droesemeyer και Mark "Foh" Wetzler οι οποίοι είναι παραγωγοί, συνθέτες και dj"s και μας έχουν χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις παγκόσμιας μουσικής σκηνής (διασκευές και πρωτότυπα τραγούδια) όπως το "Pé Na Estrada" (Hit the Road Jack), το "Remember Tomorrow", το "Yes Baby Yes", το "Come touch the sun" και άλλα.

Μη χάσετε ένα ανεπανάληπτο live των Mo' Horizons στις 28 Νοεμβρίου στο GAZARTE!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Asaf Avidan live στο Gazarte
10.11.2016 10:44
Ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο ξεχωριστά live στο main stage του Gazarte, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Sharrie Williams  & The Wiseguys live στο Half Note
09.11.2016 14:43
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Οι Boogie Belgique live στο Gazarte
24.10.2016 11:04
Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!
Nir Felder Trio live στο Gazarte
19.10.2016 12:31
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, υποδεχόμαστε το μουσικό αυτό "φαινόμενο" για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του GAZARTE!
Ο Frenic live στο Roof Stage του Gazarte
10.03.2016 13:49
Κανένας δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στο ρυθμό! Ο Frenic, ένας από τους σημαντικότερους DJ - παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής θα ανέβει στα decks του Gazarte και θα ξεσηκώσει τα πλήθη!