Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Οι Mο' Ηοrizons live στο Gazarte

Οι Mο' Ηοrizons live στο Gazarte

Οι Mο' Ηοrizons, το διάσημο γερμανικό μουσικό δίδυμο με τον φολκλορικό ηλεκτρονικό ήχο που συνδυάζει μοναδικά μουσικά είδη, έρχονται στο GAZARTE για μια βραδιά γεμάτη groovy, spiritual και soulful ρυθμούς.

Τι γίνεται όταν η downtempo συναντά την acid jazz, τη nu jazz, τη σόουλ, τη funk, τη μπόσα νόβα, τη drum ‘n’ bass; Το μείγμα είναι αναμφισβήτητα εκρηκτικό!

Νομίζετε ότι δεν τους ξέρετε; Και όμως... τους γνωρίζετε πολύ καλά! Οι Mo' Horizons αποτελούνται από τους Ralf Droesemeyer και Mark "Foh" Wetzler οι οποίοι είναι παραγωγοί, συνθέτες και dj"s και μας έχουν χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις παγκόσμιας μουσικής σκηνής (διασκευές και πρωτότυπα τραγούδια) όπως το "Pé Na Estrada" (Hit the Road Jack), το "Remember Tomorrow", το "Yes Baby Yes", το "Come touch the sun" και άλλα.

Μη χάσετε ένα ανεπανάληπτο live των Mo' Horizons στις 28 Νοεμβρίου στο GAZARTE!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Asaf Avidan live στο Gazarte
10.11.2016 10:44
Ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής, ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan, επιστρέφει στην Αθήνα για δύο ξεχωριστά live στο main stage του Gazarte, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
Οι Boogie Belgique live στο Gazarte
24.10.2016 11:04
Oι αγαπημένοι Boogie Belgique, γνωστοί για τα μοναδικά live band shows που προσφέρουν, άνοιξαν με επιτυχία το Bonjour Athens Dance Festival και τον Avener τον Απρίλιο του 2016 και επιστρέφουν τώρα στο GAZARTE με νέο album!
Nir Felder Trio live στο Gazarte
19.10.2016 12:31
Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, υποδεχόμαστε το μουσικό αυτό "φαινόμενο" για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του GAZARTE!
Οι Vanilla Swing live στο Gazarte
04.02.2016 16:47
Οι VaniLa Swing, ανεβαίνουν στο Roof Stage του GAZARTE με... άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση σε ένα δυναμικό live, με τραγούδια δικά τους αλλά και με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν, σε ρυθμούς Rock n Roll, rockabilly του ’50 και swing του ’40 με αναφορές στο χθες και στο σήμερα.
Η Katerine Duska live στο Gazarte
28.01.2016 13:23
Η Katerine Duska, μία από τις πιο ιδιαίτερες φωνές της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, θα εμφανιστεί για ένα live στο Gazarte, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016.