Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

O Ζυγός ανοίγει και πάλι!

O Ζυγός ανοίγει και πάλι!

Ο ιστορικός χώρος της Πλάκας, ο Ζυγός, η μπουάτ που κόσμησε την Αθηναϊκή νύχτα, η μουσική σκηνή που αγάπησαν χιλιάδες φίλοι της καλής μουσικής, επανέρχεται στη ζωή (και στις ζωές μας) από τις 14 Νοεμβρίου 2015. Σε υψηλό στάνταρ ποιότητας και με διάθεση να ομορφύνει, τουλάχιστον, τις νύχτες μας.

Στις 14 και στις 21 Νοεμβρίου η house band του Ζυγού, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα Άκρως Απόρρητον μαζί με την Ερασμία Μάνου κινούνται στα μονοπάτια της Ροκ αλλά και της έντεχνης σκηνής με τραγούδια που αγαπάμε αλλά και υπέροχες διασκευές. Η νέα σεζόν, «ζεσταίνεται».

Ακολουθεί, από τις 27 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ο Μπάμπης Στόκας με την Ανδριάνα Μπάμπαλη σε ένα ταξίδι σε κομμάτια των Πυξ Λαξ, της solo πορείας των δυό τους αλλά κυρίως σε απρόσμενες διασκευές αγαπημένων διαχρονικών λαϊκών τραγουδιών. Μια μουσική ιστορία που συνεχίζει να γράφεται.

Η Ζωή Τηγανούρια, η βιρτουόζα ακορντεονίστρια, από τις 6 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή θα παρουσιάσει τη παράσταση «Μια Βεντάλια Από Γυναίκες» η οποία από τη πρώτη νότα μουσικής μέχρι το τελευταίο βήμα του χορού φιλοδοξεί να αναδείξει το γυναικείο ταμπεραμέντο. Ύμνος στη Γυναίκα.

Στον Ζυγό αυτόν τον χειμώνα θα εμφανιστούν αγαπημένα ονόματα μα θα υπάρξουν και νέες προτάσεις. Ο Ζυγός επέστρεψε!

Σχετικές ειδήσεις
Οι πόλεις της μουσικής - Λονδίνο: συναυλία από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17.11.2016 10:17
Ένα από τα πιο αγαπημένα και συγκινησιακά φορτισμένα Kοντσέρτα για τσέλο, είναι το, πλήρες σε πηγαίο λυρισμό του και «εξομολογητική» διάθεση, Κοντσέρτο του Άγγλου σερ Έντουαρντ ‘Ελγκαρ. Ενταγμένο στο πρόγραμμα της συναυλίας που θα δώσει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παραδίδεται στο σολιστικό ταλέντο του Α΄κορυφαίου τσελίστα της Ορχήστρας Γιάννη Τσιτσελίκη.
Οι πόλεις της μουσικής - Μόσχα: συναυλία από την ΚΟΑ με τον Ούρος Λάγιοβιτς στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
31.10.2016 15:47
Ο σπουδαίος Σλοβένος αρχιμουσικός Ούρος Λάγιοβιτς που ενθουσίασε το φιλόμουσο αθηναϊκό κοινό στις προηγούμενες συνεργασίες του με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, επιστρέφει και πάλι στο πόντιουμ της Ορχήστρας, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Vinyl In The City: Η Μουσική και τα Βινύλια γιορτάζουν μαζί!
14.06.2016 11:15
Χιλιάδες βινύλια θα «ανθίσουν» στην Πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίον του Άρεως στο πρώτο open air Παζάρι Δίσκων που θα συμβεί στο κέντρο της πόλης την Τρίτη 21 (Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής), την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016, με ελεύθερη είσοδο στα πλαίσια της 17ης Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής !
Η Αθηναϊκή Μαντολινάτα στον Ιστορικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου
09.06.2016 12:43
Ο Ιστορικός χώρος της Αγγλικανικής Εκκλησίας Αγίου Παύλου φιλοξενεί την Αθηναϊκή Μαντολινάτα, για μία συναυλία στις 30 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο των συναυλιών "2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο".