Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Παύλος Σιδηρόπουλος - 25 χρόνια μετά: αφιέρωμα στο Κύτταρο

Παύλος Σιδηρόπουλος - 25 χρόνια μετά: αφιέρωμα στο Κύτταρο

Το Κύτταρο καλωσορίζει τους Απροσάρμοστους και τον Δημήτρη Πουλικάκο για ένα live αφιερωμένο στα 25 χρόνια χωρίς τον Παύλο Σιδηρόπουλο.

Η γιορτή για τον σημαντικότερο Έλληνα ρόκερ, δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να τραγουδήσουμε τις τραγουδάρες του, δεν είναι μόνο μια συναισθηματική επέτειος ή μια βραδιά που θα περάσουμε σίγουρα όμορφα, είναι μια πράξη υπόστασης,  γιατί όπως λέει και σε ένα από τα τελευταία του τραγούδια:

«Οι Απροσάρμοστοι θα είναι πάντα εκεί..εκεί όπου αρμόζουν οι καιροί..»

Εκατοντάδες φίλοι, κάθε Δεκέμβρη, δυόμιση δεκαετίες τώρα, χωρίς διακοπή, απροσάρμοστοι στις εκάστοτε μόδες τάσεις και φτιαχτές συνθήκες, δίνουν βροντερό "παρών" στην πιο γλυκόπικρη επέτειο της μουσικής μας σκηνής..

...και  -πάντα- παρέα με τους ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΣ, τους μουσικούς - και όχι μόνο -  συνοδοιπόρους του Παύλου, αυτούς που μαζί του φτιάξανε μερικά από τα πιο επιδραστικά τραγούδια της ζωής μας, και συνέχισαν με ταπεινότητα και σεβασμό να τον τιμάνε,  να τραγουδάνε όλοι μαζί…

…πες μου αν θέλεις κάτι, κάτι ωραίο,  κάτι απλό μ’ αληθινό
κι εγώ μπορώ, ναι `γω μπορώ,  να σου δώσω αγάπη...

Ραντεβού το πρώτο Σάββατο του Δεκέμβρη.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Panx Romana στο Κύτταρο
22.12.2016 12:40
Οι Μαύρες Ανεμώνες ανθίζουν τον χειμώνα... Οι PANX ROMANA παρουσιάζουν την “Pax Americana” στο Κύτταρο το Σαββάτο 21 Ιανουαρίου στις 10μμ.
The Bullets live με νέο υλικό στο Κύτταρο!
12.12.2016 12:53
Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου (παραμονή της αργίας των Φώτων) οι Bullets επιστρέφουν στην Αθήνα και το αγαπημένο Κύτταρο για την καθιερωμένη ετήσια μεγάλη τους συναυλία.
Οι Απροσάρμοστοι live στο Κύτταρο: Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο
24.11.2016 12:29
Οι Απροσάρμοστοι δίνουν ραντεβού στο Κύτταρο για ένα μεγάλο live αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης για τέσσερις συναυλίες στο Κύτταρο
11.10.2016 15:15
Ο Αλκίνοος επιστρέφει στο Κύτταρο, για να δώσει συνέχεια σε αυτές τις αξέχαστες sold out βραδιές του περασμένου Απρίλη, που αποδείχτηκαν πολύ λίγες για να τις χορτάσουν οι παρόντες και να τις απολαύσουν όλοι όσοι επιθυμούσαν ...
Οι Nightstalker live στο Κύτταρο
15.03.2016 14:35
Οι Nightstalker, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, γιορτάζουν την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο Κύτταρο την επανακυκλοφορία του Re-mixed & Re-mastered και με ολοκαίνουργιο ήχο «JUST A BURN».