Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο με τη Λένα Φίλιππα στο Ίλιον Cinema & Stage

Αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο με τη Λένα Φίλιππα στο Ίλιον Cinema & Stage

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον Γιώργο Χατζηνάσιο από τη Λένα Φίλιππα έρχεται την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 στις 21.30 στη σκηνή του Ίλιον Cinema & Stage στο κέντρο της Αθήνας.

 

Στο πιάνο και στο τραγούδι θα συνοδεύσει ο Γιώργος Τσοκάνης που έχει επιμεληθεί και την ενορχήστρωση του προγράμματος.

 

TΙ ΝΑ πρωτοΠΟΥΜΕ ΤΙ;... και τι να πρωτοτραγουδήσουμε σ΄ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο πιανίστα και συνθέτη πολλών και μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Χατζηνάσιο. Μια βραδιά με τις μελωδίες και τα τραγούδια του, πρόκειται να απολαύσουμε στη σκηνή του Ίλιον Cinema & Stage. Η Λένα Φίλιππα μαζί με τον Γιώργο Τσοκάνη θα τολμήσουν να προσεγγίσουν με πολλή αγάπη κι θαυμασμό τα τραγούδια του συνθέτη που όλοι γνωρίζουμε κι όλοι αγαπάμε...

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού από τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη στο Ίλιον Cinema & Stage
12.02.2016 10:38
Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια πάει στο Ίλιον Cinema & Stage, ύστερα από δύο πετυχημένα sold out Lives που πραγματοποιήθηκαν στο Ρότα Art Bar και στο PassPort Art (Πειραιά) σ’ ένα αφιέρωμα στη Βίκυ Μοσχολιού.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον cinema + stage
02.02.2016 14:54
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές με μία νέα μουσικοθεατρική (τι;) παράσταση στην Αθήνα! Αυτή τη φορά στο ΙΛΙΟΝ cinema + stage! Για 6 μέρες, 2 παρασκευοσαββατοκύριακα (5, 6, 7 και 12, 13, 14 του Φλεβάρη) η αίθουσα του ιστορικού κινηματογράφου του κέντρου της Αθήνας μετατρέπεται σε χώρο χειμερινών βουτιών με μουσικές, πρόζα και βίντεο αρτ.
50 χρόνια Γιώργος Κατσαρός: Αφιέρωμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
29.12.2015 14:32
Ένα σπουδαίο, τιμητικό αφιέρωμα στον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών Γιώργο Κατσαρό έρχεται τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ταξιδιώτες του ονείρου: αφιέρωμα στον Γ. Χατζηνάσιο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
13.11.2015 14:44
Με την οικονομική κρίση να βρίσκεται στο ζενίθ, με τους ανθρώπους να νοιάζονται για τον επιούσιο και με τους νέους να ψάχνουν να βρουν τις πραγματικές αξίες της ζωής, ο Πνευματικός Όμιλος Λεμεσού Κύπρου με τη συναυλία «Ταξιδιώτες του ονείρου» κάνει μια προσπάθεια να απεγκλωβίσει το κοινό από την καθημερινότητα και να το ταξιδέψει στο όνειρο μέσα από τα υπέροχα τραγούδια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΥ οι στίχοι των οποίων θα προβάλλονται σε οθόνη, ώστε ο κάθε θεατής να μπορεί να τα τραγουδήσει μαζί με τους καλλιτέχνες, να τα απολαύσει και να βιώσει τα μηνύματά τους.
Ένα πιάνο 2 φωνές: Μια βραδιά με τον Γιώργο Χατζηνάσιο στην Galerie Δημιουργών
26.10.2015 14:02
Η Galerie Δημιουργών φιλοξενεί τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο στις 7 Νοεμβρίου 2015 σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Ένα πιάνο 2 φωνές».