Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ανεμιστήρας!

Ανεμιστήρας!
Από τις 26 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Καφεθέατρο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, δύο συναρπαστικοί performers και πέντε ταλαντούχοι μουσικοί τραγουδούν, παίζουν, ερμηνεύουν και ανεμίζουν την ψυχή τους παρέα με έναν ανεμιστήρα!

Ο αέρας φυσάει, ανακατεύει, ελευθερώνει, χαϊδεύει, ταξιδεύει, ανατρέπει. Ο Ανεμιστήρας, αυτόνομος, ξεκινάει, σταματάει, αλλάζει ταχύτητες, σπρώχνει τα ψεύτικα, ξεσκεπάζει τ\' αληθινά.

Τα τραγούδια-ηλεκτρόνια της παράστασης γυρνάνε γύρω από 7 θέματα-πυρήνες: Το Στοιχείο του Αέρα Ανεμιστήρας των ψυχών αναδευτήρας, μια προπέλα που γυρνά στον ουρανό της... Απωθημένο Ένστικτο, σεξ άκρατο-εύκρατο, λαχτάρα, ταξίδι, μυστικά... Οικιακή οικονομία Τα κλισέ των ερωτικών σχέσεων, ο γάμος , οι ρόλοι... Με πιάνει η κρίση Όλα ανατρέπονται όταν η κρίση σου χτυπά την πόρτα... Romance Το αιώνιο ζευγάρι, ο απόλυτος έρωτας, τ\' αστέρια, το φεγγάρι, το παραμύθι Πάθος Ο ανικανοποίητος έρωτας, ο καημός, η απώλεια... Ιδεολογία του έρωτα Επανάσταση, ανατροπή, ο έρωτας ως ουτοπικό ιδανικό, η δημοκρατία και το θαύμα

Ο Στέλιος Καρπαθάκης και η Σάσα Παπαλάμπρου μαζί με τους Κατερίνα Παπαχρήστου, Βούλα Βασιλειάδου και Σπύρο Βασιλείου τραγουδούν και παίζουν τραγούδια από το παρελθόν, τραγούδια από το παρόν, διασκευές mainstream ακουσμάτων, τραγούδια νέα και ακυκλοφόρητα, σε ένα ρεπερτόριο υψηλής μουσικής αισθητικής που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά. Τα νούμερα της Πρόζας (Το κουμπί, Οικιακή Οικονομία και Φυσάει) ερμηνεύουν οι: Σάσα Παπαλάμπρου, Στέλιος Καρπαθάκης και Κατερίνα Παπαχρήστου.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
14.12.2016 17:23
Δύο μοναδικές performers, η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή, παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση με τίτλο “Wake up” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στον Κύκλο “Voices”, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016.
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Οι Πρατσινάκη 5 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών
23.08.2016 13:02
Πρατσινάκη 5, πέντε αδέρφια ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν με τη δική τους, ξεχωριστή αισθητική την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.
Alekos Vretos Project live στο The Zoo
07.06.2016 15:11
Μετά από την τουρνέ στην Τουρκία, πριν από 2 εβδομάδες, ο Αλέκος Βρέτος και οι συνεργάτες του κουβαλώντας καινούργιες εμπειρίες παίζουν για μία ακόμη φορά στο αγαπημένο τους Ζοο, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016.