Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Ανεμιστήρας!

Ανεμιστήρας!
Από τις 26 Ιανουαρίου στη μουσική σκηνή Καφεθέατρο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, δύο συναρπαστικοί performers και πέντε ταλαντούχοι μουσικοί τραγουδούν, παίζουν, ερμηνεύουν και ανεμίζουν την ψυχή τους παρέα με έναν ανεμιστήρα!

Ο αέρας φυσάει, ανακατεύει, ελευθερώνει, χαϊδεύει, ταξιδεύει, ανατρέπει. Ο Ανεμιστήρας, αυτόνομος, ξεκινάει, σταματάει, αλλάζει ταχύτητες, σπρώχνει τα ψεύτικα, ξεσκεπάζει τ\' αληθινά.

Τα τραγούδια-ηλεκτρόνια της παράστασης γυρνάνε γύρω από 7 θέματα-πυρήνες: Το Στοιχείο του Αέρα Ανεμιστήρας των ψυχών αναδευτήρας, μια προπέλα που γυρνά στον ουρανό της... Απωθημένο Ένστικτο, σεξ άκρατο-εύκρατο, λαχτάρα, ταξίδι, μυστικά... Οικιακή οικονομία Τα κλισέ των ερωτικών σχέσεων, ο γάμος , οι ρόλοι... Με πιάνει η κρίση Όλα ανατρέπονται όταν η κρίση σου χτυπά την πόρτα... Romance Το αιώνιο ζευγάρι, ο απόλυτος έρωτας, τ\' αστέρια, το φεγγάρι, το παραμύθι Πάθος Ο ανικανοποίητος έρωτας, ο καημός, η απώλεια... Ιδεολογία του έρωτα Επανάσταση, ανατροπή, ο έρωτας ως ουτοπικό ιδανικό, η δημοκρατία και το θαύμα

Ο Στέλιος Καρπαθάκης και η Σάσα Παπαλάμπρου μαζί με τους Κατερίνα Παπαχρήστου, Βούλα Βασιλειάδου και Σπύρο Βασιλείου τραγουδούν και παίζουν τραγούδια από το παρελθόν, τραγούδια από το παρόν, διασκευές mainstream ακουσμάτων, τραγούδια νέα και ακυκλοφόρητα, σε ένα ρεπερτόριο υψηλής μουσικής αισθητικής που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά. Τα νούμερα της Πρόζας (Το κουμπί, Οικιακή Οικονομία και Φυσάει) ερμηνεύουν οι: Σάσα Παπαλάμπρου, Στέλιος Καρπαθάκης και Κατερίνα Παπαχρήστου.

Σχετικές ειδήσεις
The Beatles Tribute Project από την Καμεράτα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
01.12.2016 15:46
Οι μουσικοί της Καμεράτα παίζουν και πάλι με… τα “Σκαθάρια”! To Beatles Tribute Project επιστρέφει στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών!
Συγκατοίκηση: η συναυλία των Κ. Βήτα και ARTéfacts κυκλοφορεί σε LP και CD
16.09.2016 11:40
Mια μεγάλη ρετροσπεκτίβα στη μουσική του K. BHTA από χαρισματικούς μουσικούς που παίζουν τη μουσική που αγαπούν. Κυκλοφορεί σε LP & CD και ψηφιακές πλατφόρμες (i-tunes, Spotify, κλπ) στις 28.9.2016.
Έλα σε μένα: Μια Μουσική Παράσταση στο Andaman
21.01.2016 11:31
Έλα σε μένα. Στο κατακόκκινο κτίριο του Andaman. Μια μουσική παράσταση με καινούργια κείμενα του Γιώργου Βλαχάκη, που παίζουν οι ηθοποιοί Γεωργία Σηκοπέτη και Χρυσοβαλάντης Κωστόπουλος.
Νέοι σολίστες τραγουδούν τα κάλαντα και πολλά άλλα… στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης
22.12.2015 14:39
Οι νέοι σολίστες του Ωδείου Νικόλαος Μάντζαρος ανοίγουν από την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 έως την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016 μία πόρτα μουσική στη μαγεία των Χριστουγέννων στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης.
Παρασκευή στις 3: Συναυλία στη Μουσική Βιβλιοθήκη από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
18.12.2015 10:37
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Παρασκευή στις 3: συναυλίες στη βιβλιοθήκη», η Μουσική Βιβλιοθήκη υποδέχεται τους μαθητές του Ωδείου Μουσικοί Ορίζοντες και παρουσιάζει μία πολύ ενδιαφέρουσα συναυλία.