Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Παλιές αγάπες και μεθυσμένα τραγούδια

Παλιές αγάπες και μεθυσμένα τραγούδια
Η μοναδική Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στο Μετρό, μαζί με τρία τρομερά παιδιά της μουσικής από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου σε ένα πρόγραμμα που γεμάτο υποσχέσεις και καλή μουσική .

Η μοναδική Τάνια Τσανακλίδου επιστρέφει στο Μετρό, μαζί με τρία τρομερά παιδιά της μουσικής, από τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου, σε ένα πρόγραμμα που είναι γεμάτο υποσχέσεις και καλή μουσική.

Μαζί με την ξεχωριστή ερμηνεύτρια εμφανίζονται ο Μανώλης Καραντίνης στο μπουζούκι, ο Γιάννης Παπαζαχαριάκης στην κιθάρα και ο Παναγιώτης Τσεβάς στο ακκορντεόν.H ίδια \"συμμορία\" επανερχεται ξανά μετά από δύο χρόνια για να προσφέρει ξεχωριστές βραδιές.

Το φετινό της πρόγραμμα θα περιλαμβάνει πολλά παλιά αγαπημένα τραγούδια αλλά και λαϊκά, που όπως λέει και η ίδια, μπορεί να μην είναι το φόρτε της, τα τραγουδάει όμως, με την καρδιά της.

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία της Τάνιας Τσανακλίδου εγγυάται ερμηνείες γεμάτες πάθος, ζωντάνια και ανεμελιά που θα μαγέψουν το κοινό για μία ακόμα φορά.

INFO
ΜΕTΡO
Γκύζη και Κάλβου 83
Τηλ. Κρατήσεων: 210.6439089
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Ωρα Έναρξης Παραστάσεων: 21:30 ακριβώς!

Σχετικές ειδήσεις
Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016: Γιώργος Μαργαρίτης & Ραλλία Χρηστίδου στο Θέατρο του Αττικού Άλσους
16.08.2016 11:55
O Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στο Θέατρο του Αττικού Άλσους των εκδηλώσεων «Καλοκαίρι στην Αθήνα 2016», παρουσιάζει, με την υποστήριξη του Κεντρικού Τομέα Αθηνών της Περιφέρειας Αττικής, τη Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 9μ.μ., το Γιώργο Μαργαρίτη και τη Ραλλία Χρηστίδου σ’ ένα πρόγραμμα για παλιές αγάπες, για νέους έρωτες και διαχρονικές αμαρτίες...
Μείναν τα τραγούδια μόνα: Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
05.08.2016 13:23
Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, η Τάνια Τσανακλίδου επαναλαμβάνει την μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 σε μια μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο.
Η Τάνια Τσανακλίδου στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου
15.06.2016 11:29
Η Τάνια Τσανακλίδου θα εμφανιστεί στο Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, για μια μουσική παράσταση με τραγούδια από το θέατρο στις 8 & 9 Ιουλίου 2016.
Η παράσταση - αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα στο Θέατρο Badminton
09.03.2016 10:35
Η πετυχημένη μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάριου Τόκα “Σ' αναζητώ” και την αγάπη του για “τη δική του την πατρίδα, που έχει μοιραστεί στα δυο”, μετά τις 2 μεγάλες sold out συναυλίες στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έρχεται για δύο ακόμα ξεχωριστές βραδιές τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου στο Θέατρο Badminton.
Η Ελένη Καραΐνδρου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
28.12.2015 15:26
Στις 14 & 15 Φεβρουαρίου 2016 η διεθνούς φήμης Ελληνίδα συνθέτρια Ελένη Καραΐνδρου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, την αγαπημένη της πόλη, για δύο συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής, με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια απ' όλο το φάσμα της δουλειάς της στον κινηματογράφο και το θέατρο.