Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης και η Εστουδιαντίνα στο Ρυθμός Stage

Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης και η Εστουδιαντίνα στο Ρυθμός Stage

Ο συνθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας, Ανδρέας Κατσιγιάννης, επιμελείται μια βραδιά έκπληξη στο «Ρυθμός Stage» τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου.

Η ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ, η καταξιωμένη ορχήστρα στο ελληνικό κοινό και στη διεθνή μουσική σκηνή εδώ και 15 χρόνια,δίνει το δικό της στίγμα στο σήμερα μέσα από την μουσική της ποικιλομορφία και από τις σπουδαίες της συνεργασίες .

Τη Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου θα παρουσιάσουμε την νέα σειρά τραγουδιών του Ανδρέα Κατσιγιάννη σε στίχους των Λίνα Δημοπούλου, Οδυσσέα Ιωάννου, Χρήστου Παγώνη, Σπήλιου Ζαχαρόπουλου και άλλων με ερμηνευτή τον Μπάμπη Τσέρτο.

Το πρόγραμμα θα περιέχει επίσης αγαπημένα τραγούδια του Ανδρέα Κατσιγιάννη από όλη του την δισκογραφική πορεία, που έχουν ερμηνευτεί κατά καιρούς από τους σπουδαιότερους  Έλληνες ερμηνευτές, σε στίχους των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Ισαάκ Σούση, Ηλία Κατσούλη και  Νίκου Αναγνωστάκη.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς  θα συνεχίσουμε με ένα  αφιέρωμα στα ερωτικά τραγούδια της Σμύρνης, μέσα από τα άλμπουμ της Εστουδιαντίνας «Smyrne», «Δάκρυ στο γυαλί» και «Η Σμύρνη του Έρωτα».

Μαζί με τους σολίστ της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ, συμπράττουν οι Ασπασία Στρατηγού και Σταύρος Χαλιαμπάλιας.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ανδρέας Κατερινόπουλος στο θέατρο Λιθογραφείον
30.05.2016 12:13
Ο ταλαντούχος πιανίστας και συνθέτης Ανδρέας Κατερινόπουλος συνεργάζεται με μουσικούς της Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου Πατρών και παρουσιάζει στα πλαίσια της πειραματικής πλατφόρμας maydayz ένα ατμοσφαιρικό μουσικό πρόγραμμα στην κεντρική σκηνή του θεάτρου Λιθογραφείον στην Πάτρα, σε μία και μοναδική συναυλία την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016 στις 21:30.
Με τα τραγούδια θα σου πω: Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο Ρυθμός Stage
16.05.2016 13:46
Ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς θα παρουσιάσει για δύο μουσικές παραστάσεις, την Παρασκευή 20 Μαΐου και 3 Ιουνίου 2016, το συνθετικό του έργο στο Ρυθμός Stage.
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων ζωντανά στο Ρυθμός Stage
29.03.2016 13:43
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων σημαντικός συνθέτης και αγαπημένος τραγουδοποιός, αφήνει για λίγο την πολυαγαπημένη του πατρίδα όπου όπως μας λέει μένει μόνιμα πλέον ξαναβρίσκοντας τη σχέση του με τα βουνά και τους παιδικούς του φίλους, για να μας συναντήσει στο "Ρυθμός Stage" τα Σάββατα 16 και 23 Απριλίου 2016.
Η Idra Kayne live στο Ρυθμός Stage
20.11.2015 15:22
Η Idra Kayne θα εμφανιστεί για ένα live στο "Ρυθμός Stage", τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Γιώργος και ο Σταύρος Μυλωναδάκης live στο Ρυθμός Stage
02.11.2015 16:32
«Όλα αλλάζουν» στο "Ρυθμός stage", με τους Γιώργο και Σταύρο Μυλωναδάκη, τις Τετάρτες 25 Νοεμβρίου και 2 Δεκεμβρίου!