Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Φτου ξελευτερία για όλους! - Χαΐνης Δ. Αποστολάκης

 Φτου ξελευτερία για όλους! - Χαΐνης Δ. Αποστολάκης

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη το βιβλίο του Χαΐνη Δ. Αποστολάκη «Φτου ξελευτερία για όλους!».

 

Τον Χαΐνη Δ. Αποστολάκη τον γνωρίζουμε μέσα από την πολύχρονη  πορεία των Χαΐνηδων στο μουσικό στερέωμα. Τώρα ήρθε η ώρα να τον   γνωρίσουμε και μέσα από το πρώτο του βιβλίο Φτου ξελευτερία για   όλους!, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 από τις Εκδόσεις   Καστανιώτη.  

Ο πολύτεκνος καντηλανάφτης βγήκε στην πλατεία του χωριού   διατρανώνοντας με ντουντούκα τον έρωτά του για τον εφημέριο της   ενορίας του. Ο επιφανής μετεωρολόγος της ΕΜΥ απολύθηκε από την   εργασία του γιατί επί δεκαεφτά ώρες χόρευε στον προαύλιο χώρο της   υπηρεσίας του τον χορό της βροχής. Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας   εγκατέλειψε τη θέση του, ασπάστηκε το βουδισμό, κατέφυγε στα Μάταλα   και επιβιώνει πουλώντας ιδιόχειρα χαϊμαλιά. Η δε πεθερά του υπέστη   εγκεφαλική παράλυση και προχώρησε στην ίδρυση πολιτικού κόμματος,  το οποίο εμφανίζει υψηλά ποσοστά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.   Τέλος, ο βιβλιόφιλος διευθυντής του εθνικού πάρκου αγρίων ζώων, που   έχει τη συνήθεια να διαβάζει φωναχτά, παρατήρησε ότι τα ζώα   προέβησαν σε απεργία πείνης, προβάλλοντας περίεργα αιτήματα: οι   μπαμπουίνοι αξίωναν να παρευρίσκονται σε προεκλογικές   συγκεντρώσεις και οι παπαγάλοι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις   πανελλαδικές εξετάσεις. Ο ίδιος ο διευθυντής παντρεύτηκε, με πολιτικό   γάμο, ένα πανέμορφο  «Μις Αυστραλία».

Σχετικές ειδήσεις
Ο Έριχ Φρομ θα σε βοηθήσει να βρεις το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης
05.01.2017 17:32
Ο Έριχ Φρομ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις απόψεις του για τη ζωή και να αποτελέσει έμπνευση για όλους όσοι αναζητούν το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι γιορτές που έρχονται είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεφυλλίσεις ξανά ένα από τα πιο κλασικά έργα φιλοσοφίας όλων των εποχών που κυκλοφορεί σε επανέκδοση με νέα μετάφραση από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.
Δευτέρα - Ηλίας Αναστασιάδης
14.11.2016 11:44
Από τις εκδόσεις Key Books κυκλοφορεί το βιβλίο, Δευτέρα. Μια αληθινή ιστορία του Ηλία Αναστασιάδη.
Έρωτας φονιάς - Αγγελική Νικολούλη
25.10.2016 10:09
«Έρωτας φονιάς» είναι το νέο μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη που κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου 2016 από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
Καλοκαιρινές προσφορές βιβλίων από τις εκδόσεις Πεδίο
07.07.2016 09:31
Οι εκδόσεις «Πεδίο» προσκαλούν τους αναγνώστες σε μια γιορτή με μεγάλες καλοκαιρινές προσφορές, με χαμηλές τιμές σε όλα τα βιβλία τους, από τα δοκίμια έως τα παιδικά με τους γνωστούς αγαπημένους ήρωες από Δευτέρα 11 έως Σάββατο 16 Ιουλίου 2016 και από Δευτέρα 25 Ιουλίου έως Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπεση στα Public
15.04.2016 10:38
Τα Public και οι Εκδόσεις Ψυχογιός μας προσκαλούν όλους, μικρούς και μεγάλους, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιώργου Δ. Λεμπέση – του δημιουργού της best seller σειράς «Ψαρόσουπα» - «Οι Ανωήρωες και το Γιγαντιαίο Σαχλαμάρι», την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.