Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη το βιβλίο του Χαΐνη Δ. Αποστολάκη «Φτου ξελευτερία για όλους!».

Τον Χαΐνη Δ. Αποστολάκη τον γνωρίζουμε μέσα από την πολύχρονη  πορεία των Χαΐνηδων στο μουσικό στερέωμα. Τώρα ήρθε η ώρα να τον   γνωρίσουμε και μέσα από το πρώτο του βιβλίο Φτου ξελευτερία για   όλους!, που κυκλοφορεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 από τις Εκδόσεις   Καστανιώτη.  

Ο πολύτεκνος καντηλανάφτης βγήκε στην πλατεία του χωριού   διατρανώνοντας με ντουντούκα τον έρωτά του για τον εφημέριο της   ενορίας του. Ο επιφανής μετεωρολόγος της ΕΜΥ απολύθηκε από την   εργασία του γιατί επί δεκαεφτά ώρες χόρευε στον προαύλιο χώρο της   υπηρεσίας του τον χορό της βροχής. Ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας   εγκατέλειψε τη θέση του, ασπάστηκε το βουδισμό, κατέφυγε στα Μάταλα   και επιβιώνει πουλώντας ιδιόχειρα χαϊμαλιά. Η δε πεθερά του υπέστη   εγκεφαλική παράλυση και προχώρησε στην ίδρυση πολιτικού κόμματος,  το οποίο εμφανίζει υψηλά ποσοστά στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.   Τέλος, ο βιβλιόφιλος διευθυντής του εθνικού πάρκου αγρίων ζώων, που   έχει τη συνήθεια να διαβάζει φωναχτά, παρατήρησε ότι τα ζώα   προέβησαν σε απεργία πείνης, προβάλλοντας περίεργα αιτήματα: οι   μπαμπουίνοι αξίωναν να παρευρίσκονται σε προεκλογικές   συγκεντρώσεις και οι παπαγάλοι να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις   πανελλαδικές εξετάσεις. Ο ίδιος ο διευθυντής παντρεύτηκε, με πολιτικό   γάμο, ένα πανέμορφο  «Μις Αυστραλία».