Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η ομαδική έκθεση Art2Give στην Blender Gallery

Η ομαδική έκθεση Art2Give στην Blender Gallery

H Blender Gallery σε συνεργασία με το KINARI Design, το ETHOS Art και τον οργανισμό Αλληλεγγύη - Solidarity Now εγκαινιάζουν την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 την έκθεση "Art2Give" όπου θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έργα σύγχρονων Αμερικανών ζωγράφων.

Ο τίτλος της έκθεσης δόθηκε με αφορμή την προσφυγική κρίση που έχει επιδεινωθεί ραγδαία τον τελευταίο καιρό και το ρόλο που διαδραματίζουμε σε αυτήν.

Στην Blender Gallery, πιστεύουμε πως η κοινωνική μας ευθύνη δεν πρέπει να μένει μόνο στη συμβολή μας στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Οφείλουμε να πηγαίνουμε ένα βήμα παρακάτω και να προσφέρουμε επιστρατεύοντας όλα τα μέσα που διαθέτουμε έχοντας ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Συνοδοιπόρους σε αυτήν την προσπάθεια έχουμε το KINARI Design και τον οργανισμό "Αλληλεγγύη - SolidarityNow" και στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις αρετές της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας έμπρακτα.

Για το λόγο αυτό, τη βραδιά των εγκαινίων, θα διενεργηθεί λαχειοφόρος αγορά με λαχνούς αξίας 25 ευρώ ο ένας και δύο μοναδικά έπαθλα: ένας τυχερός επισκέπτης μας θα κερδίσει έργο τέχνης αξίας 3.000$ ενώ ένα ακόμη τυχερός που θα λάβει μέρος, θα κερδίσει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών αναδιαμόρφωσης του χώρου του, προσφορά του KINARI Design.

Όλα τα έσοδα από τους λαχνούς και το 10% από τις πωλήσεις των έργων τέχνης, θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών - προσφύγων και των οικογενειών τους.

Πιο συγκεκριμένα με τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα υποστηρίξουμε μέσω του " αλληλεγγύη - SolidarityNow" τα ασυνόδευτα ανήλικα και τις μονογονεϊκές οικογένειες για να συνεχίσουν το δύσκολο ταξίδι της επιβίωσής τους από τα νησιά μας προς την Ειδομένη κι από εκεί σε κάποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Τις ομάδες αυτές θα στηρίξουμε με: είδη πρώτης ανάγκης (βρεφικό γάλα σε σκόνη, βρεφικές κρέμες, παιδικές αντιβιώσεις, πάνες, μάρσιπους, κουβέρτες, είδη προσωπικής υγιεινής κλπ).

Μαζί με το φιλότεχνο κοινό, προσδοκούμε να αναδείξουμε την Τέχνη του να Δίνεις, μέσα από την έκθεση "Art2Give" και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από το κουαρτέτο εγχόρδων "Athenian Rhapsody"

Καλλιτέχνες που συμμετέχουν: Kari Taylor, Sydney Edmunds, Sarah Stockstill, Jodi Maas, Joshua Schicker, Kelsey Irvin, Peter Kuttner, Philip Tsiaras

Σχετικές ειδήσεις
Sticky Fingers, έκθεση στην Blender Gallery
03.02.2017 10:05
Η Blender Gallery εγκαινιάζει στις 15 Φεβρουαρίου 2017 την έκθεση των Κωνσταντίνου Μπερδέκλη, Δημήτρη Ντόκου και Κωνσταντίνου Πάτσιου, με τίτλο Sticky Fingers.
Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου: Έκθεση στην S.G. Art Gallery
17.11.2016 11:57
H S.G. Art Gallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση “Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου” από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και πραγματοποιείται με αφορμή του TOUR-FORUM GR-UZB in ATHENS.
Scenes from the Golden Room: έκθεση του Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου στο The Westin Athens
13.09.2016 16:52
H Blender Gallery παρουσιάζει μια σειρά επιλεγμένων έργων του Κωνσταντίνου Παπαμιχαλόπουλου, από το «Μεγάλο Χρυσό Δωμάτιο» και την έκθεση «Τάλως – Απεικονίσεις του Τεχνητού Ανθρώπου», στο lobby του The Westin Athens, στον Αστέρα Βουλιαγμένης.
Gifts of Poseidon: Ομαδική έκθεση στη Blender Gallery
13.06.2016 13:47
Στα πλαίσια της παγκόσμιας ναυτιλιακής έκθεσης των Ποσειδωνίων 2016, οι δύο ναυτιλιακές δυνάμεις Maersk Broker Ltd. και η Chartworld Shipping Co. συνδιοργάνωσαν στη Blender Gallery μία μοναδική εκδήλωση στις 8 Ιουνίου, με αφορμή την οποία παρουσιάστηκε η έκθεση " Gifts of Poseidon ".
Βιομορφικά: έκθεση των White Island Works στη Blender Gallery
12.04.2016 13:19
Η Blender Gallery μας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης «Βιομορφικά» των “White Island Works”, που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016, στις 19:00.