Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Psychic Stigma live

Psychic Stigma live
Οι Psychic Stigma για άλλη μια φορά ζωντανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, θα μας παρουσιάσουν όλα τα τραγούδια από το καινούργιο τους album Scissor Garden.

Οι Psychic Stigma θα μας  ταξιδέψουν με τις μαγευτικές μελωδίες τους, σε άλλους κόσμους πιο αθώους από το πραγματικό που ζούμε τώρα. Σχηματίστηκαν από τον Άγγελο Κυπριανό και τον Θοδωρή Χριστοδούλου τον Οκτώβρη του 2006. Ο ήχος της μπάντας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ατμοσφαιρική rock μουσική .

Οι Psychic Stigma είναι μια ενεργή μπάντα με πολλές live εμφανίσεις και το πρώτο τοus album με τίτλο Scissor Garden ηχογραφήθηκε το Δεκέμβριο του 2007. Tο πρώτο τους album κυρίως χαρακτηρίζεται ως Rock Opera, αλλά περιλαμβάνει επίσης στοχεία gothic, country και power pop.

Ο δίσκος Scissor Garden δημιουργήθηκε από τους: Άγγελο Κυπριανό, Κώστα Σκεντέρη, Όμηρο Παπαδόπουλο και Θοδωρή Χριστοδούλου και περιλαμβάνει τα τραγούδια: Prince of this night, Make it happen ,Stay alive, Blood angels, Today we try ,My Angel ,Homesick, Breeze, Evergrave ,Dreamcatcher

Σχετικές ειδήσεις
Οι Παράξενες μέρες live στο Γυάλινο UpStage
18.01.2017 11:37
Οι “Παράξενες Μέρες” στο “Γυάλινο up stage” την Κυριακή 29 Ιανουαρίου σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους.
Δημήτρης Βοζαΐτης and band live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
09.12.2016 10:37
Κάτι καινούργιο και πολύ δυνατό σηματοδοτεί την έναρξη των μουσικών παραστάσεων του νέου ερμηνευτή Δημήτρη Βοζαΐτη στο Γυάλινο- UpStage.
Οι Μαρσύας live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
22.11.2016 16:32
Το χανιώτικο συγκρότημα "Μαρσύας" μας προσκαλεί στις 26 Νοεμβρίου στο Γυάλινο – Up Stage σε ένα μουσικό ταξίδι όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τη δεύτερη δισκογραφική τους δουλειά και όχι μόνο.
Ο Ψαραντώνης για δύο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
21.11.2016 11:27
Ο Ψαραντώνης θα βρεθεί στις αρχές Δεκεμβρίου για δυο βραδιές στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου. Μία μουσική παράσταση, που θα περιλαμβάνει γνωστά τραγούδια από ολόκληρη την δισκογραφία του Ψαραντώνη, καθώς και ανέκδοτα αποσπάσματα από το δίσκο που ηχογραφεί με τίτλο, «Ο Ερωτόκριτος».
Οι Psychic TV live στο MODU
09.06.2016 16:38
Το MODU φιλοξενεί του Άγγλους, Psychic TV για ένα live την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.