Πέρασε αρκετός καιρός από τότε που οι Active Member ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν τις τελευταίες τους συναυλίες σαν συγκρότημα και τελικά ήρθε η μέρα για το -πραγματικά- τελευταίο live τους, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στο Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.

Συναυλίες, στίχοι, δισκογραφία, ντοκιμαντέρ, τραγούδια για θέατρο, παραστάσεις, βιβλία, αρθρογραφία, ηχητικοί πειραματισμοί, ανοικτές συζητήσεις και η λίστα δεν έχει τέλος, για το συγκρότημα αυτό από το Πέραμα που με αγάπη που δεν στερεύει και συνεπή δουλειά έχει στήσει έναν ολόκληρο μουσικό κόσμο,  με λέξεις και λούπες που πλέον χτυπούν συγχρόνως με τις καρδιές όσων τις άκουσαν και ταξίδεψαν μαζί τους.

Active Member σχεδόν 23 χρόνια, από το ξεκίνημά τους, δε χάσανε απ’ τα μάτια τ’ όνειρο, την ουσία και την επαφή με το κοινό τους με κάθε τρόπο και κάθε τίμημα, παρά τα λόγια. Άλλωστε η δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη, και χειροπιαστή για την πιο παλιά και πιο παραγωγική hip hop μπάντα στην Ελλάδα.

Ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης), εμπνευστής του low bap, κι ο πρώτος που δισκογραφικά ρίσκαρε να φτιάξει πριν από δυο δεκαετίες hip hop με ελληνικό στίχο, ακούραστος εργάτης της μουσικής και η Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) η πρώτη γυναίκα που ράπαρε στα Ελληνικά και καταπιάστηκε με τις λέξεις και τις ρίμες έχουν να διηγηθούν το τέλος επί σκηνής. Κι εκεί κρύβεται όλη η μαγεία…