O Νοέμβριος στο RIVER WEST έχει ένα δυνατό δεκαήμερο εκπτώσεων και ένα ακαταμάχητο δίδυμο από το Mad Radio!

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και για κάθε Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 ξεκινά το Late Saturday MAD MEN SHOW από το  Mad Radio!

Το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST θα σερβίρει στους φίλους του… Late Saturday MAD MEN SHOW με τους Γιώργο Μανίκα και Στέλιο Χανταμπάκη από την εκπομπή Mad Men Show του Mad Radio και ένα πρώτο δεκαήμερο τρελών εκπτώσεων. Κάθε Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 και για όλο το Νοέμβριο, το τρελό δίδυμο θα μεταφέρει τις κονσόλες και τη θετική του διάθεση στο RIVER WEST για να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες του εμπορικού με τραγουδάρες, απίθανα δώρα μέσα από διαγωνισμούς και ξεκαρδιστικές φάρσες!

Ο Γιώργος και ο Στέλιος είναι δύο από τα πιο φρέσκα ονόματα της Αθήνας και πρόσφατα ανέλαβαν το τιμόνι της πρωινής ζώνης του Mad Radio με ιδιαίτερη επιτυχία. Διαγωνισμοί, δώρα, παιχνίδια, φάρσες, επικοινωνία με τηλεθεατές, ατέλειωτο κέφι και οι καλύτερες μουσικές επιτυχίες έχουν ανεβάσει το δίδυμο πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Το Late Saturday MAD MEN SHOW , είναι μια νέα εκπομπή που θα εκπέμπεται κάθε Σάββατο του Νοεμβρίου, μόνο από το RIVER WEST. Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, οι φίλοι του εμπορικού κέντρου έχουν την μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν τα ψώνια τους με πολλές προσφορές και εκπτώσεις αλλά και με μια ευχάριστη βόλτα γεμάτη γέλιο, πολλούς διαγωνισμούς και πλούσια δώρα!  

RIVERWEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!
Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),  τηλ.801 22 25 050, www.riverwest.gr
Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων: Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 – 21:00, Σάββατο: 09:00 – 20:00

Tο RIVERWEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

• Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου.
• Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το mini-bus του RIVER WEST
• Παιχνιδογειτονιά: Δημιουργική απασχόληση με Δωρεάν παραμονή για τους μικρούς φίλους του εμπορικού κέντρου, καθημερινά