Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Το Passport "μετακόμιζει" - Ακύρωση της συναυλίας του Παύλου Παυλίδη

Το Passport

Ενημερώνουμε το κοινό ότι η προγραμματισμένη για αυτό το Σάββατο 7/11, συναυλία του Παύλου Παυλίδη και των B-Movies, στο PassPort, ακυρώνεται.

Η ομάδα του PassPort "μετακομίζει" προσεχώς σε νέο χώρο, σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα, κίνηση για την οποία θα πληροφορηθείτε περισσότερα τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ως επισφράγιση αυτών των 5 χρόνων που το PassPort πρωταγωνίστησε στα πολιτιστικά πράγματα του Πειραιά, είχε επιλεγεί η εν λόγω συναυλία της 7ης Νοεμβρίου. Άλλωστε, με τον Παύλο Παυλίδη είχαμε τη χαρά να κάνουμε την έναρξή μας τον Οκτώβριο του 2010!

Ωστόσο, λόγω αιφνίδιας ανάγκης να παραδοθεί ο χώρος νωρίτερα από το προγραμματισμένο, παρά τις προσπάθειές μας, η συναυλία δεν θα πραγματοποιηθεί.

Όσοι είχατε ήδη προμηθευτεί τα εισιτήριά σας, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε στα σημεία προπώλησης, ενώ ειδικά για όσους τα αγόρασαν μέσω του δικτύου καταστημάτων Public και του www.public.gr, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο PassPort Art (διεύθυνση: Ανδρούτσου 151, Πειραιάς - Τηλ. 210 4130 153).

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε σύντομα για τη νέα στέγη του PassPort, καθώς και για τις πρώτες προγραμματισμένες εκδηλώσεις μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Η ομάδα του PassPort

Σχετικές ειδήσεις
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Ocean Wisdom στο Passport Κεραμεικός
19.09.2016 16:08
Η Noiz Productions και το PassPort Κεραμεικός ενημερώνουν το κοινό ότι λόγω ξαφνικής ασθένειας, ο Ocean Wisdom δεν κατάφερε να είναι στην Αθήνα, για τη συναυλία του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016.
Παύλος Παυλίδης & B-Movies – Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο: Νέο videoclip σε σκηνοθεσία και σενάριο The Boy
15.07.2016 10:57
Δείτε το νέο videoclip του Παύλου Παυλίδη & B-Movies για το κομμάτι "Μια Πυρκαγιά Σ’ Ένα Σπιρτόκουτο", σε σκηνοθεσία και σενάριο του The Boy. Πρόκειται για το δεύτερο videoclip από το ομώνυμο album του, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο από την Inner Ear.
Ο Ηλίας Μαρούδας live στο Passport Art
21.04.2016 16:08
Ο Ηλίας Μαρούδας, ένα μήνα μετά την υπέροχη βραδιά του Μαρτίου, επιστρέφει στην σκηνή του PassPort ART, με την μουσική παράσταση "ΣΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΒΥΘΟ", με τραγούδια και συνθέτες που στιγμάτισαν την ελληνική μουσική στο πέρασμα των χρόνων.
Η Μαρίζα Ρίζου live στο νέο Passport στον Κεραμεικό
10.11.2015 17:11
Η Μαρίζα Ρίζου, λίγο πριν την κυκλοφορία της 2ης δισκογραφικής της δουλειάς από την Feelgood Records, ξεκινάει τις εμφανίσεις της για τον καινούριο χειμώνα … κάνοντας ποδαρικό στο νέο PassPort! Η αγαπημένη στο κοινό μουσική σκηνή του Πειραιά μετακομίζει φέτος στην Αθήνα, στο πρώην Σινέ Κεραμεικός, και μετονομάζεται σε PassPort Κεραμεικός!
Οι Πλέγμα live στο Passport Art
10.11.2015 10:04
Οι Πλέγμα παρουσιάζουν στο Passport Art, μια μουσική αφήγηση που θα μας πάει "ως την άκρη της κλωστής".