Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

No More Stage 3: Stand up comedy με τον Alistair Barrie στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

No More Stage 3: Stand up comedy με τον Alistair Barrie στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Μία stand up comedy παράσταση με τον διεθνούς φήμης Άγγλο κωμικό Alistair Barrie, μέλος του θρυλικού Comedy Club του Λονδίνου. Η παράσταση καταγράφει την προσωπική εμπειρία του Alistair Barrie και της συζύγου του, από τη διάγνωση της νόσου μέχρι την αποδοχή και τη θέληση για ζωή και ενισχύει το μήνυμα ότι η ζωή δεν σταματά ακόμα κι αν δίνεις αγώνα για αυτήν.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στις 21:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη ΜΚΟ "Στόχος-Πρόληψη". Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη της Swarovski Hellas.

Λίγα λόγια για την παράσταση...

Μία αλήθεια. Όλοι συμφωνούμε στο τι είναι μία άσχημη είδηση. Το πόσο κακό όμως είναι ένα νέο εξαρτάται από την απόσταση που το βλέπεις.

Μία ακόμη αλήθεια. Οι ειδήσεις που μας συγκλονίζουν πιο πολύ είναι εκείνες που αφορούν εμάς και το αληθινά μεγάλο ενδιαφέρον τους είναι ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε. Αυτό είναι το μήνυμα και η αίσθηση που μένει βλέποντας την stand up κωμωδία του Άλιστερ Μπάρι "No More Stage 3".

Η άρνηση είναι θετική. Δεν είναι απλό να το συνειδητοποιήσεις. Δεν είναι εύκολο να μην σκεφτείς "γιατί"; Όταν η σύζυγος του Άλιστερ διαγνώστηκε με καρκίνο στο μαστό ήταν μόλις λίγους μήνες μετά τον γάμο τους και με πολύ διαφορετικά σχέδια από εκείνα που θα έκαναν πια. Όμως η πραγματική άρνηση, η ουσιαστική κι εκείνη που είναι σύμμαχος ήρθε σύντομα. Όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Το No more stage 3” είναι η ιστορία αυτής της σπουδαίας άρνησης.

Ναι, είναι κωμωδία! Γιατί αν κάτι το σατιρίζεις το αποδυναμώνεις. Και το δράμα είναι δομικό στοιχείο της κωμωδίας. Άλλωστε η ζωή δεν σταματά ακόμα κι αν δίνεις αγώνα για αυτήν.

Ναι, θα γελάσετε! Γιατί κατά τη διάρκεια της θεραπείας οι δυο τους συνέχιζαν να ζουν. Με τους φίλους, τους γονείς και τον σκύλο τους και όλα τα ευτράπελα που φέρνει η ζωή  στους παντρεμένους.

Ναι, θα συγκινηθείτε! Γιατί η ιστορία έχει τα πάντα. Γάμο, έρωτα και πίστη ότι όλα θα πάνε καλά.

Ναι, όλα πήγαν καλά! Γιατί ευτυχώς αυτή η ιστορία είχε happy ending. Και θα έχετε την ευκαιρία να την δείτε μέσα από το πιο δυνατό θεατρικό είδος, το stand up comedy.

Ναι, πρέπει να το δείτε!

Διάρκεια: 120΄

Σχετικές ειδήσεις
Stand Up Comedy Special: Alistair Barrie & Γιώργος Χατζηπαύλου στο θέατρο Αθήναιον
14.09.2016 15:45
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα βρίσκονται στο θέατρο Αθήναιον στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2016.
Stand up comedy Special με τον Paul Thorne στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
07.04.2016 15:34
Ο διεθνούς φήμης Άγγλος κωμικός Paul Thorne έρχεται στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για μία special παράσταση stand up comedy, Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 20:00.
Ο καθένας τα δικά του: για τέσσερις νέες παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
15.01.2016 14:40
Το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης επαναλαμβάνει λόγω των sold out παραστάσεων το stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» από την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου και για 4 μόνο Παρασκευές, μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.
Dark room: Stand-up comedy με τον John Robertson στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
01.12.2015 12:04
Η βραβευμένη stand-up comedy παράσταση Dark room με τον John Robertson έρχεται για μία βραδιά την την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.
Stand Up Comedy Special με τον Alistair Barrie και τον Γιώργο Χατζηπαύλου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
04.11.2015 16:38
Δύο σπουδαίοι κωμικοί, ο Alistair Barrie (Άλιστερ Μπάρρυ) και ο Γιώργος Χατζηπαύλου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τρεις μοναδικές παραστάσεις. Στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου 2015, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, η stand up κωμωδία επανακάμπτει στα καλύτερά της.