Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

εν τη ρύμη των ήχων: Το ΚουARTέτο live στον Ιανό

εν τη ρύμη των ήχων: Το ΚουARTέτο live στον Ιανό

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, ο Ιανός θα φιλοξενήσει το ΚουARTέτο σε μία μουσική παράσταση με τίτλο «εν τη ρύμη των ήχων».

 

«Μια αλληλουχία γεγονότων και τα πρόσωπα που κάποτε μας πρόσφεραν απλόχερα τους ιδιωτικούς τους χώρους, έφεραν στο φως αυτό το κουαρτέτο . Ακριβές στιγμές άπειρης πυκνότητας  όπως η αγάπη, ο έρωτας, ο θάνατος, το μυστήριο, σφραγισμένες με την τέχνη μεγάλων συνθετών, είναι το μετά μουσικής αφήγημά του και στόχος του δεν είναι να περιγράφει τις εικόνες που περιέχει, αλλά αφηγούμενο το μύθο να γεννιούνται  οι  εικόνες   εν τη ρύμη των ήχων. Όσο για το «ART»  στο λογότυπό του, αφορά στη δυνατότητα των βιωμένων αισθημάτων να ανοίγονται στον ορίζοντα της τέχνης όταν  εκλείπει το μηδέν και τίποτα πια φτηνό και ευτελές δεν μπορεί  να τ’ αγγίξει, έτσι που ακόμα κι ένα δάκρυ να  γίνεται λίγο νερό στη σκόνη των καιρών»

 

Το ΚουARTέτο αποτελούν οι: Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Βασιλική Μαζαράκη (βιολί), Κώστας Παπακωστόπουλος (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (κόντρα μπάσο). Επιμέλεια προγράμματος - ενορχήστρωση: Βασίλης Δρογκάρης.

 

Ένα μουσικό πρόγραμμα με συνθέσεις των Astor Piazzolla, Richard Galliano, Nicola Piovani, Loui Bacallov, Mάνου Χατζιδάκι,  Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου κ.ά.

 

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO.

Σχετικές ειδήσεις
Jazz in Time: Η Ναταλία Ρασούλη live στον Ιανό
19.05.2016 13:26
H Ναταλία Ρασούλη σε συνέχεια των εμφανίσεών της, έρχεται στον ΙΑΝΟ στις 26 Μαΐου 2016 για μια παράσταση Jazz 'n' Blues, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι στα θρυλικά τραγούδια της Jazz, της Blues αλλά και της Gospel μουσικής.
εν τη ρύμη των ήχων: Το ΚουARTέτο live στο Ρυθμός Stage
31.03.2016 14:29
Το ΚουARTέτο έρχεται live στο "Ρυθμός Stage" την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016.
Evripidis and His Tragedies live στον Ιανό
07.01.2016 10:49
Ο Ευριπίδης Σαμπάτης παρουσιάζει με το προσωπικό του μουσικό project Evripidis and His Tragedies τον τρίτο του δίσκο “Futile Games In Space And Time”, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό.
Η Tερέζα Χαρανιά live στον Ιανό
28.12.2015 10:25
Η Tερέζα Χαρανιά παρουσιάζει τη μουσική της παράσταση «17» στις 7 Ιανουαρίου 2016 στον «Ιανό».
Η Γιάννα Βασιλείου live στον Ιανό
23.11.2015 12:17
Μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου το Οκτώβριο που μας πέρασε, η νέα ταλαντούχα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Γιάννα Βασιλείου, σε μια μοναδική εμφάνιση στο Ιανό το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό ‘ακουστικό Live’, που στόχο έχει να γοητεύσει.