Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

εν τη ρύμη των ήχων: Το ΚουARTέτο live στον Ιανό

εν τη ρύμη των ήχων: Το ΚουARTέτο live στον Ιανό

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015, ο Ιανός θα φιλοξενήσει το ΚουARTέτο σε μία μουσική παράσταση με τίτλο «εν τη ρύμη των ήχων».

 

«Μια αλληλουχία γεγονότων και τα πρόσωπα που κάποτε μας πρόσφεραν απλόχερα τους ιδιωτικούς τους χώρους, έφεραν στο φως αυτό το κουαρτέτο . Ακριβές στιγμές άπειρης πυκνότητας  όπως η αγάπη, ο έρωτας, ο θάνατος, το μυστήριο, σφραγισμένες με την τέχνη μεγάλων συνθετών, είναι το μετά μουσικής αφήγημά του και στόχος του δεν είναι να περιγράφει τις εικόνες που περιέχει, αλλά αφηγούμενο το μύθο να γεννιούνται  οι  εικόνες   εν τη ρύμη των ήχων. Όσο για το «ART»  στο λογότυπό του, αφορά στη δυνατότητα των βιωμένων αισθημάτων να ανοίγονται στον ορίζοντα της τέχνης όταν  εκλείπει το μηδέν και τίποτα πια φτηνό και ευτελές δεν μπορεί  να τ’ αγγίξει, έτσι που ακόμα κι ένα δάκρυ να  γίνεται λίγο νερό στη σκόνη των καιρών»

 

Το ΚουARTέτο αποτελούν οι: Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Βασιλική Μαζαράκη (βιολί), Κώστας Παπακωστόπουλος (κιθάρα), Θανάσης Σοφράς (κόντρα μπάσο). Επιμέλεια προγράμματος - ενορχήστρωση: Βασίλης Δρογκάρης.

 

Ένα μουσικό πρόγραμμα με συνθέσεις των Astor Piazzolla, Richard Galliano, Nicola Piovani, Loui Bacallov, Mάνου Χατζιδάκι,  Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου κ.ά.

 

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO.

Σχετικές ειδήσεις
Η Μελίνα Τανάγρη live στον Ιανό
19.12.2016 16:11
Η Μελίνα Τανάγρη για δύο μόνο βραδιές στον Ιανό, θα τραγουδήσει, θα απαγγείλει και θα αυτοσχεδιάσει, σε μία πιο ελεύθερη μουσική παράσταση.
3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική: συναυλία από τον ΛύρΑυλο στο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού
08.07.2016 17:13
Ο ΛύρΑυλος μας προσκαλεί στη συναυλία "3 χιλιετίες ελληνικής μουσικής". Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα.
Jazz in Time: Η Ναταλία Ρασούλη live στον Ιανό
19.05.2016 13:26
H Ναταλία Ρασούλη σε συνέχεια των εμφανίσεών της, έρχεται στον ΙΑΝΟ στις 26 Μαΐου 2016 για μια παράσταση Jazz 'n' Blues, πραγματοποιώντας ένα μεγάλο ταξίδι στα θρυλικά τραγούδια της Jazz, της Blues αλλά και της Gospel μουσικής.
εν τη ρύμη των ήχων: Το ΚουARTέτο live στο Ρυθμός Stage
31.03.2016 14:29
Το ΚουARTέτο έρχεται live στο "Ρυθμός Stage" την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016.
Songs & Poems: Yiorgos Psihoyios & Andre Maia live στον Ιανό
23.03.2016 12:28
Ο μοναδικός σολίστας αυτοσχεδιαστής Γιώργος Ψυχογιός θα βρεθεί επί σκηνής, μαζί με τον εντυπωσιακό πορτογάλο ερμηνευτή Andre Maia, στον αγαπημένο χώρο του Ιανού, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, σε μια ξεχωριστή παράσταση, γεμάτη μουσική, τραγούδια και ποίηση.