Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιάννης Κότσιρας στην Θεσσαλονίκη!

Ο Γιάννης Κότσιρας στην Θεσσαλονίκη!
Η Θεσσαλονίκη και η Αποθήκη του Μύλου υποδέχονται τον Γιάννη Κότσιρα για να κάνει τον... χειμώνα καλοκαίρι, παρέα με τον Δήμο Αναστασιάδη ,την Ειρήνη Ψυχράμη και special guest τον Λάκη Παπαδόπουλο.

Ο Γιάννης Κότσιρας υπογράφει μια καινούργια δισκογραφική δουλειά με εντελώς νέο ήχο και ταυτοχρόνως χαράσσει μια καινούργια πορεία με τις μπαταρίες γεμάτες από μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων στην Αθήνα.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος εγκαταλείπει… προσωρινά τη μοναχική του πορεία, έστω ως guest της παρέας, και μέσα από τα τραγούδια του μας ταξιδεύει στην τρυφερότητα και την σκληρότητα αυτού του κόσμου με το γνωστό δικό του μοναδικό τρόπο. Με την προσωπικότητά του  μας κερδίζει και βάζει φωτιά στης νύχτας τα ηχεία.

O Δήμος Αναστασιάδης, έχει τρελάνει όλα τα ραδιόφωνα  με το τραγούδι του Εσύ, μια από τις σπάνιες περιπτώσεις πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού που πείθει για το ταλέντο του και δημιουργεί προσδοκίες.

 

Σχετικές ειδήσεις
Εδώ στο Νότο: Νταλάρας, Μαχαιρίτσας, Κότσιρας μαζί στην Ακτή Πειραιώς
02.11.2016 11:37
Στη σκηνή της Ακτής της οδού Πειραιώς, από τις 4 Νοεμβρίου, ανεβαίνουν μαζί ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, με τη συμμετοχή του Γιάννη Ζουγανέλη, σε ένα πρόγραμμα με εξαιρετικούς μουσικούς, ωραίες μουσικές και τα καλύτερα τραγούδια τους.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στο Σχηματάρι
18.08.2016 11:26
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" και στις 10 Σεπτεμβρίου 2016 θα βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας με την «Παραγγελιά» στην Καλαμάτα
29.07.2016 14:40
Δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στην Καλαμάτα με τα καλύτερα τραγούδια της "Παραγγελιάς" για δύο μοναδικές συναυλίες στο Θέατρο Κάστρου, στις 8 & 9 Αυγούστου 2016.
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας – Γιάννης Κότσιρας: Τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» στο Θέατρο Πέτρας
12.07.2016 16:50
Η επόμενη συνάντησή των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα, με το Αθηναϊκό κοινό είναι στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, σε μια συναυλία που θα ξεσηκώσει το κοινό.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας live στο Θέατρο Δάσους
25.05.2016 17:08
Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Δάσους, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους.