Η χαρισματική πιανίστα Ντόρα Μπακοπούλου συναντά για πρώτη φορά σε ένα κοινό πρόγραμμα την εξαιρετική τραγουδοποιό και ερμηνεύτρια Αρλέτα.

Η Ντόρα Μπακοπούλου έχει δώσει ρεσιτάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Λονδίνο, Παρίσι, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Νέα Υόρκη). Έχει περιοδεύσει στη Γερμανία και έχει παίξει για τα Ηνωμένα Έθνη. Έχει εμφανιστεί στο Ηρώδειο ως σολίστ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Αθήνα – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πολιτιστικές εκδηλώσεις στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τον Yehudi Menuhin, το Μάνο Χατζιδάκι, το Δημήτρη Χωραφά, το Βύρωνα Κολάση, το Μίκη Θεοδωράκη, το Γιώργο Δεμερτζή, τον Αντώνη Κοντογεωργίου, τον Τάσση Χριστογιαννόπουλο, την Μαρία Φαραντούρη, την Martha Argerich και άλλους.


Η Αρλέτα, η πιο ιδιαίτερη φωνή της γενιάς της, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, είναι μία τραγουδοποιός που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή. Με την χαρακτηριστική γλυκιά της μελωδική μελαγχολία και έχοντας παρακαταθήκη σπουδαία τραγούδια στον μισό αιώνα ενεργής παρουσίας που διανύει ήδη, σε κάθε της εμφάνιση μας μυεί σε μία ιδιαίτερα μυσταγωγική ατμόσφαιρα, όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Για μία και μόνο εμφάνιση οι δύο σπουδαίες αυτές προσωπικότητες της μουσικής, θα συναντηθούν στην σκηνή του Half Note και θα μας χαρίσουν μία μαγική βραδιά, γεμάτη αναμνήσεις, εξαιρετικά τραγούδια και μοναδικές μελωδίες.