Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στο Σταυρό του Νότου Club

Παυλίνα Βουλγαράκη & Σταμάτης Μορφονιός live στο Σταυρό του Νότου Club

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων ακουστικών εμφανίσεων μαζί, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Σταμάτης Μορφονιός, ολοκληρώνουν τον κύκλο των συναντήσεών τους, αυτό το χειμώνα, με 2 live, full band, στη ζεστή σκηνή του «Σταυρού του Νότου (Club)», τις Τετάρτες: 18 και 25 Νοεμβρίου, σε ένα πρόγραμμα γεμάτο από αναμνήσεις , που έρχονται με τη σειρά τους να χτίσουν καινούριες εικόνες.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο δίσκο της Παυλίνας, στον οποίο ο Σταμάτης υπογράφει στίχους και μουσική , στα: «Άγριος τσακωμός» και «Φύγε» και εδώ και καιρό, μοιράστηκαν την ίδια σκηνή, με μεγάλη επιτυχία, σε προγράμματα που έχουν συναίσθημα, δυναμισμό, φωτιά και αέρα.

Η Παυλίνα, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές και ραδιοφωνικά charts, με τα κομμάτια του δίσκου της «Λαβύρινθοι», να πρωταγωνιστούν («Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», «Άγριος τσακωμός») [κυκλοφορεί από την Cobalt Music]. Με το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της, διεκδικεί με την καλλιτεχνική της αξία, τα σκήπτρα μιας ουσιαστικής θέσης στους ερμηνευτές της νέας γενιάς.

Ο Σταμάτης, τραγουδοποιός και τραγουδιστής, με πρώτο δείγμα γραφής τον αποκαλυπτικό δίσκο του «Χαίρε ω χαίρε Ελευθερία», φέρνει στις μουσικές του και στη σκηνή, την συγκλονιστική αλήθεια του. Με σπουδαία τραγούδια («Ο Γύρος του Θανάτου», «Ποιά ακριβώς στιγμή έπαψες να μ΄ αγαπάς», «Χιλιάδες Τελευταίες Φορές») και συνεργασίες , αλλά και με την βαθιά χαρακτηριστική φωνή του, πορεύεται στα μουσικά πράγματα δίνοντας πια το χαρακτηριστικό του στίγμα.

Παίζουν οι μουσικοί:

Ακορντεόν: Μερόπη Βλαχογιάννη
Κιθάρα Μάριος Στρέπης
Κόντραμπασο: Κώστας Αρσένης
Πνευστά: Χρήστος Σπηλίοπουλος
Τύμπανα: Νίκος Παπαμβανούσης

Σχετικές ειδήσεις
Kulamacus The Band  live στο Σταυρό του Νότου Club
05.01.2017 14:41
Οι Kulamacus The Band θα εμφανιστούν live στο Σταυρό του Νότου Club, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017.
Ο Σταμάτης Μορφονιός ζωντανά στο ΚΕΤ
25.10.2016 14:12
Ο τραγουδοποιός Σταμάτης Μορφονιός έρχεται στο Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων για δύο μοναδικές εμφανίσεις, που διαφοροποιούνται με ό,τι έχει κάνει στο παρελθόν ζωντανά. Χωρίς άλλους μουσικούς, παρουσιάζει παλιότερες και νέες μουσικές του, σε ένα ακουστικό unplugged set, μόνος, με τη συνοδεία της κιθάρας του.
Ο Θεολόγος Κάππος live στο Σταυρό του Νότου club
03.10.2016 15:57
Ο Θεολόγος Κάππος, μετά την κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού άλμπουμ του την περασμένη άνοιξη, με τίτλο «Παράθυρο στο Δρόμο», έχει ήδη ξεκινήσει μια νέα σειρά εμφανίσεων για τη φετινή χρονιά.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Μιρέλα Πάχου live στο Σταυρό του Νότου Club
29.09.2016 15:15
Οι δυο νέες τραγουδοποιοί συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη δυναμισμό κι ευαισθησία, φαντασία και ανατροπές, φρεσκάδα και τρυφερότητα.
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.