Μια ηθοποιός παρουσιάζει ένα σύγχρονο παραμύθι με ήρωα ένα μικρό αγόρι, τον Λεωνίδα, και τον κόσμο της φαντασίας του, συνδυάζοντας την αφήγηση με την προηγμένη τεχνολογία, τις κούκλες και τα απλά αντικείμενα.

Όταν ο Λεωνίδας μαθαίνει ότι τίποτα δεν ευχαριστεί τους γονείς του, αποφασίζει να βρει μια λύση. Ζητάει την βοήθεια του καλού Γίγαντα ο οποίος αντί να εξαφανίσει τα άσχημα στοιχεία που ενοχλούν τους γονείς του, μεταφέρει το σπίτι του Λεωνίδα στο πουθενά.

Μετά από πολλές περιπέτειες στη χώρα του πουθενά ο Λεωνίδας αντιλαμβάνεται ότι και μόνο με τις καλές σκέψεις μπορεί να έχει μια ακόμα ευκαιρία για την δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Ποια αντικείμενα όμως θα σκεφτεί για μια καινούργια αρχή, γεμίζοντας το πουθενά; Σε αυτό το σημείο τα παιδιά που παρακολουθούν τη παράσταση θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της δράσης για να φτάσει στο τέλος το παραμύθι.

Κείμενο και σκηνοθεσία: Μάνθος Σαντοριναίος, Επίκουρος Καθ. Στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Τμήμα Πολυμέσων – Υπερμέσων. Παίζει η Στέβη Φόρτωμα, κουκλοπαίχτρια: Μαρία Τερζάκη. Εμφανίζονται επίσης οι Δημήτρης Προύσαλης, Ντίνος Ποντικόπουλος, Ματίνα Δημητροπούλου.