Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

The Athens Mosaic: H Heineken μας καλεί να γίνουμε κομμάτι της Αθήνας!

The Athens Mosaic: H Heineken μας καλεί να γίνουμε κομμάτι της Αθήνας!

Ένα μωσαϊκό στο κέντρο της πόλης θα αποτελέσει ένα έργο χωρίς ημερομηνία λήξης από τους Αθηναίους για την Αθήνα (#openathens).

«Τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα;», είναι η ερώτηση της Heineken σε όσους ζουν σε αυτή. Οι απαντήσεις θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό έργο τέχνης στο κέντρο της πόλης, Το Μωσαϊκό της Αθήνας!

Γιορτάζοντας την καμπάνια «Cities» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Heineken αφιερώνει τον Οκτώβριο στην Αθήνα και μας καλεί να δημιουργήσουμε ένα μωσαϊκό, φτιαγμένο από ψηφίδες με μηνύματα για την Αθήνα από τους ίδιους τους Αθηναίους.

Πώς; Απαντάμε στο ερώτημα «Τι δεν θα άλλαζες με τίποτα στην Αθήνα;» στο Heineken.gr. Κάθε ιδέα θα αποτυπωθεί σε μια ψηφίδα και θα αποτελέσει κομμάτι ενός μεγάλου, «ζωντανού» Μωσαϊκού. Στόχος της μάρκας είναι η αποτύπωση σκέψεων και εμπειριών για την Αθήνα σε ένα έργο που θα αποτελεί μια εικαστική πινελιά στο κέντρο της πόλης. Η αποκάλυψη του Μωσαϊκού της Αθήνας θα γίνει με ένα μεγάλο event που θα αντιπροσωπεύει όλα αυτά που την κάνουν μοναδική!   

H Heineken ζει στις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη κάνοντας πιο έντονους και συναρπαστικούς τους γρήγορους ρυθμούς στους οποίους κινούνται. Σε αυτό το πνεύμα, η καμπάνια «Cities» της Heineken επανέρχεται για να συνδέσει όλες εκείνες τις μαγευτικές πόλεις του κόσμου και καλεί όλους όσους ζουν σε αυτές να τις αναδείξουν!

Ας δημιουργήσουμε μαζί ένα νέο σημείο αναφοράς για την Αθήνα!

Open your World - #openathens

Σχετικές ειδήσεις
Συνεργασία Μουσείου Μπενάκη και Turkish Airlines
04.05.2016 16:21
Μια νέα σημαντική συνεργασία ξεκινά μεταξύ του Μουσείου Μπενάκη και της Turkish Airlines, η οποία θα αποτελέσει τον «επίσημο χορηγό αερομεταφορών» του Ιδρύματος.
Η νέα καμπάνια της Heineken για την κληρονομιά, την ποιότητα και τις ιστορίες «πίσω από το Αστέρι»
01.04.2016 14:59
Η Heineken® αποκαλύπτει τη νέα της ολοκληρωμένη διεθνή καμπάνια «There’s more behind the star».
19η Athens Xclusive Designers Week: Οι σχεδιαστές & τα brands στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας!
22.03.2016 14:52
Με ιδιαίτερη χαρά η διεθνής Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week ανακοινώνει τους συμμετέχοντες σχεδιαστές και brands μόδας από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα παρουσιάσουν τις συλλογές τους για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016-2017, από τις 8 έως τις 11 Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Tο μέλλον του αγροτικού ζητήματος στην Ελλάδα: εσπερίδα από το IEK ΞΥΝΗ Αθήνας
22.03.2016 10:33
Εσπερίδα με θέμα «Το μέλλον του αγροτικού ζητήματος στην Ελλάδα» διοργανώνει ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, την Τρίτη 22 Μαρτίου και ώρα 18.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που πραγματοποιεί για 8η συνεχή χρονιά φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ.
Heineken: η μπίρα που διψά για δημιουργικότητα, πρωταγωνίστησε στα φετινά Ermis Awards!
16.03.2016 15:17
Πολύπλευρο «παρών» δόθηκε από τη Heineken στα Ermis Awards, τον μεγαλύτερο θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία, στην Ελλάδα, που φέτος, εξελίχθηκε σε ένα διήμερο φεστιβάλ με σημαντικά workshops και σεμινάρια Ελλήνων και ξένων προσκεκλημένων.