Τρία σημαντικά γκρουπ της metal σκηνής έρχονται μέσα στην άνοιξη για να μας ξεσηκώσουν!Crematory, Soulfly και Opeth σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη…

Η αρχή γίνεται με τους κλασσικούς πλέον εκπρόσωπους της gothic metal σκηνής, Crematory, το Σάββατο 7 Μαρτίου, στο Gagarin205, οι οποίοι έχοντας πειραματιστεί πολύ με τον ήχο τους, θεωρούνται πλέον ως ένα από τα καλύτερα gothic metal γκρουπ με αντρική φωνή, παγκοσμίως.

Μετά σειρά έχουν ο Max Cavalera και η παρέα του! Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής τους περιοδείας, που περιλαμβάνει 27 χώρες, και μετά από το 6ο επιτυχημένο άλμπουμ τους Conquer (2008), οι Soulfly κάνουν 2 στάσεις και στην Ελλάδα, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στο Κτήριο 56 Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικός Κόσμος – Αθήνα, και το Σάββατο 14 Μαρτίου, Αποθήκη Μύλου – Θεσσαλονίκη, με μία μόνο υπόσχεση… να μας κατακτήσουν!

Και στις 10 και 11 Απριλίου έρχονται και οι Σουηδοί Opeth, οι οποίοι αποτελούν ένα αρτιότατο μουσικά heavy metal γκρουπ! Στα πλαίσια της περιοδείας τους θα σταματήσουν για δύο βραδιές και στην Ελλάδα, στην  Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος και στην Αποθήκη του Μύλου στη Θεσσαλονίκη.