Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Workshop - Σεμινάριο Υποκριτικής για ηθοποιούς στο Θέατρο Σοφούλη

Workshop - Σεμινάριο Υποκριτικής για ηθοποιούς στο Θέατρο Σοφούλη

To Θέατρο Σοφούλη φιλοξενεί το workshop «Learn how to present your Actor-self». Πρόκειται για ένα σεμινάριο για επαγγελματίες και σπουδαστές υποκριτικής. Μετά την επιτυχία του πρώτου workshop στην Αθήνα, η casting director & coach Λυδία Γεωργανά και η συνεργάτης της Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, έρχονται Θεσσαλονίκη, στις 20 Νοεμβρίου στο θέατρο Σοφούλη για ένα επτάωρο διαδραστικό εργαστήριο .

- «Learn how to present your Actor-self» Workshop
- Ένα διαδραστικό workshop για την βασική ιδιότητα του ηθοποιού- performer,
- την σαγήνη,
- για την διαχείριση της δημόσιας εικόνας του,
- για τον τρόπο που παρουσιάζεται σε ελληνικά και ξένα casting!

Η Λυδία Γεωργανά casting director (ZDF, GERMANY)(ITV, UK) & Actors coach, με εμπειρία διδασκαλίας σε δραμματικές σχολές, σας καλεί σε ένα εργαστήριο που θα επανασυστηθείτε με τον ηθοποιό εαυτό σας!

H Αλεξάνδρα Μπελεγράτη βραβευμένη σεναριογράφος, θα κάνει μια εισαγωγή για τα βασικά είδη αρχετύπων όσον αφορά στην δημιουργία ενός χαρακτήρα!

#dontfearyourcastingdirector

Σχετικές ειδήσεις
Sustainable Fashion workshop: Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής
16.12.2016 10:46
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Sustainable Fashion workshop από το British Council στη Γαλλία ένα διήμερο αφιερωμένο στο Sustainability στη Μόδα θα λάβει χώρα και στην Αθήνα σε συνεργασία με τον πολιτιστικό οργανισμό Atopos cvc.
r2, η αρχιτεκτονική συναντά τα εικαστικά: Workshop στα πλαίσια του Artwalk 2
12.05.2016 15:08
Η Art in Progress σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Νομού Αχαΐας (ΣΑΝΑ), διοργανώνουν ένα πρωτοποριακό workshop στο πλαίσιο του 2ου Street Art Festival Patras | Artwalk 2.
5ο Διεθνές Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο
18.04.2016 14:50
Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο ο οποίος πραγματοποιεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Διεθνές Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με ενεργούς συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Workshop αφιερωμένο στις τεχνικές και τις θεωρίες της Πειραματικής Γραφής
06.04.2016 12:31
Στο workshop με τίτλο «Πειραματισμοί στη γραφή: τυχαιότητες και τεχνικές» παρουσιάζονται οι θέσεις της πειραματικής γραφής σε σχέση με τη γλώσσα και τον αναγνώστη, οι έννοιες και οι τεχνικές που ενεργοποιούν τους κειμενικούς πειραματισμούς όπως και ορισμένα από τα σημαντικότερα πειραματικά κινήματα/ρεύματα από τη δεκαετία του 1950 μέχρι σήμερα
5ο Διεθνές Σεμινάριο Βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον Λεωνίδα Καβάκο
24.02.2016 14:49
Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες έχει την τιμή να διοργανώσει για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα στις 6, 7 & 8 Μαΐου 2016 το Σεμινάριο βιολιού & Workshop Μουσικής Δωματίου με τον διεθνούς φήμης βιολονίστα ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΒΑΚΟ.