Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Best Of Aisle16

Best Of Aisle16
Οι Aisle16, η κορυφαία ομάδα performance poetry της Βρετανίας, μετά από τις πετυχημένες εμφανίσεις της σε Αγγλία, Αυστραλία και Σλοβακία, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποφασισμένη να αλλάξει την εικόνα μας για το τι είναι ποίηση!

Θα παρουσιάσουν τις καλύτερες στιγμές από όλες τις παραστάσεις τους συνδυάζοντας την ποίηση με το θέατρο, το stand-up comedy και τη μουσική . Να είστε προετοιμασμένοι για ποιητικά πυροτεχνήματα που κινούνται με ευχέρεια και χιούμορ σε θεματολογία: από ηλεκτρονικά παιχνίδια μέχρι εκκεντρικούς μπάτλερ!

Η παραστατική ποίηση (performance poetry) ή η ομιλουμένη λέξη (spoken word) όπως συχνά λέγεται, είναι ένα από τα πιο γρήγορα ανερχόμενα λογοτεχνικά είδη στη Βρετανία. Αναφέρεται στην ποίηση που γράφεται για τη θεατρική σκηνή , παρά για να εκδοθεί σε έντυπη μορφή και συχνά διασταυρώνεται με άλλα είδη τέχνης, όπως είναι το θέατρο, η κωμωδία και η μουσική.

Οι Aisle16 είναι ένα πρωτοπόρο και ιδιαίτερα ταλαντούχο σχήμα επτά συγγραφέων, των Τιμ Κλέαρ, Τζο Ντανθορν, Κρις Χικς, Τζον Όσμπορν, Τζόελ Στίκλεϋ, Ρος Σάδερλαντ και Λουκ Ράιτ, που έχουν μεγάλη απήχηση στους νέους.


Σχετικές ειδήσεις
19.01.2017 14:25
Η πολυβραβευμένη κινέζικη Wu Όπερα που έχει πραγματοποιήσει επιτυχημένες περιοδείες σε πάνω από 30 χώρες σε Ασία, Ευρώπη, Αυστραλία και Αμερική έρχεται στην Αθήνα, για μία μοναδική παράσταση, την Δευτέρα 23/01 στο θέατρο Πάνθεον.
Το ημέρωμα της στρίγγλας, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο Θέατρο Βρετάνια
05.10.2016 16:14
Μια κλασική και πάντα επίκαιρη κωμωδία για όλες τις εποχές, τα μήκη και τα πλάτη της γης, σκηνοθετεί φέτος τον χειμώνα, ο Γιάννης Κακλέας, στο θέατρο «Βρετάνια», με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τη Μαρία Ναυπλιώτου.
Εικόνα στο 1ο Reborn in Athens Festival
08.07.2016 14:07
Η Performance «ΕΙΚΟΝΑ» έρχεται από τη Θεσσαλονίκη στο 1ο Reborn in Athens το Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουλίου 2016 στις 22.00 στο Θησείον, ένα θέατρο για τις Τέχνες.
Aγαπητή Λουίζ, πώς έθαβαν οι έλληνες τα αγάλματά τους; δύο performance από την Ghostwriter
10.06.2016 16:51
Η Ghostwriter παρουσιάζει δύο performance σε διάλογο, με τη Δέσποινα Σεβαστή και τον Sebastian De Line.
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90s performance στο Vis Motrix Performance Studio
28.04.2016 14:56
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι “Τραχίνιες” και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.