Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Roi mat rock club.gr

Roi mat rock club.gr
Το Roi Mat είναι το νέο rock club της Αθήνας! Βρίσκεται στην καρδιά των Εξαρχείων επί της οδού Σολωμού, ακριβώς δίπλα στο An Club και εκεί κάθε Πέμπτη τα decks αναλαμβάνει ο dj Χρήστος Δασκαλόπουλος.

Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος είναι  ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα 25 – και πλέον – χρόνια πορείας του στο ραδιόφωνο (από το Τρίτο Πρόγραμμα και το Κανάλι 15, μέχρι τον Ρόδον FM, τον Εν Λευκώ και το Κόκκινο 105, 5) μιλούν από μόνα τους.
 
Οι παλαιότεροι αντάλλαζαν κασέτες με τις ηχογραφημένες εκπομπές του, χέρι με χέρι, ενώ οι πιο νέοι βρίσκουν την ευκαιρία να ακούσουν πράγματα που, μέσα στη σύγχρονη πραγματικότητα του Ελληνικού ραδιοφώνου (βλ. Playlist ), δεν θα μπορούσαν να γνωρίσουν πουθενά αλλού.

Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο - απόλυτα σύμφωνο με τον γενικό χαρακτήρα του Roi Mat , όπου το παλιό rock συναντάει το νέο – ο Χρήστος θα βρίσκεται στα decks του κάθε Πέμπτη, από τις 11 το βράδυ και μετά.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Toundra live στο Fuzz Live Music Club
09.02.2017 11:55
Οι Ισπανοί Toundra, ένα από τα καλύτερα instrumental σχήματα της Eυρώπης, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Η τετραμελής post-rock / experimental μπάντα από τη Μαδρίτη θα βρίσκεται την Πέμπτη 27 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club για μία μοναδική συναυλία. To 2017 συμπληρώνουν 10 χρόνια πορείας και το γιορτάζουν με μια πανευρωπαϊκή περιοδεία η οποία ξεκινά από την Αθήνα, σε μια βραδιά που υπόσχονται να μετατρέψουν σε highlight της δικής τους καριέρας και δικής μας χρονιάς!
Οι KVB live στο Fuzz Live Music Club
16.12.2016 13:46
Οι KVB επιστρέφουν στην Αθήνα! Το ντουέτο του Klaus Von Barrel (Nicholas Wood) και της Kat Day που, με έδρα πλέον το Βερολίνο, κατέχει ήδη μία εκλεκτή θέση στην καρδιά των φίλων τόσο της shoegaze / dark wave σκηνής όσο και εκείνων της psych-rock, θα βρίσκεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Fuzz Live Music Club για ένα οπτικοακουστικό show που θα συνδυάσει ονειρικές κιθάρες, μινιμαλιστικές synth μελωδίες, υπνωτικά drum machine beats, φωνητικά πνιγμένα στο reverb και μαγευτικά projections.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.04.2016 13:08
Η μπάντα από το Manchester που, με οδηγό τον Craig Dyer, συνδυάζει ιδανικά επιρροές που ξεκινούν από το psych και το garage rock και φτάνουν ως το post-punk και το shoegaze, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 21 Μαϊου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Echo Train.