Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Roi mat rock club.gr

Roi mat rock club.gr
Το Roi Mat είναι το νέο rock club της Αθήνας! Βρίσκεται στην καρδιά των Εξαρχείων επί της οδού Σολωμού, ακριβώς δίπλα στο An Club και εκεί κάθε Πέμπτη τα decks αναλαμβάνει ο dj Χρήστος Δασκαλόπουλος.

Ο Χρήστος Δασκαλόπουλος είναι  ένας άνθρωπος που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τα 25 – και πλέον – χρόνια πορείας του στο ραδιόφωνο (από το Τρίτο Πρόγραμμα και το Κανάλι 15, μέχρι τον Ρόδον FM, τον Εν Λευκώ και το Κόκκινο 105, 5) μιλούν από μόνα τους.
 
Οι παλαιότεροι αντάλλαζαν κασέτες με τις ηχογραφημένες εκπομπές του, χέρι με χέρι, ενώ οι πιο νέοι βρίσκουν την ευκαιρία να ακούσουν πράγματα που, μέσα στη σύγχρονη πραγματικότητα του Ελληνικού ραδιοφώνου (βλ. Playlist ), δεν θα μπορούσαν να γνωρίσουν πουθενά αλλού.

Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο - απόλυτα σύμφωνο με τον γενικό χαρακτήρα του Roi Mat , όπου το παλιό rock συναντάει το νέο – ο Χρήστος θα βρίσκεται στα decks του κάθε Πέμπτη, από τις 11 το βράδυ και μετά.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
Η Μαίρη Λίντα συναντά τους Apurimac στο Sirocco’s Club
12.05.2016 14:46
Η Μαίρη Λίντα μαζί με τους Apurimac εγκαινιάζουν το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Half Note με «χρυσές» επιτυχίες σε ρυθμούς λάτιν ακριβώς δίπλα στο κύμα στο Sirocco’s Club στην παραλία Γλυφάδας.
Ο Χρήστος Θηβαίος ζωντανά στο Club του Μύλου
11.05.2016 11:12
Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Club του Μύλου, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.
Οι Underground Youth επιστρέφουν στην Ελλάδα!
12.04.2016 13:08
Η μπάντα από το Manchester που, με οδηγό τον Craig Dyer, συνδυάζει ιδανικά επιρροές που ξεκινούν από το psych και το garage rock και φτάνουν ως το post-punk και το shoegaze, έχοντας αποκτήσει πολλούς φίλους στη χώρα μας, θα βρίσκεται την Παρασκευή 20 Μαϊου στο Fuzz Live Music Club (Αθήνα) και το Σάββατο 21 Μαϊου στο Fix Factory of Sound (Θεσσαλονίκη). Τη συναυλία της Αθήνας θα ανοίξουν οι Echo Train.
X-MAS Explode Fest with Nightstalker @ An Club
22.12.2015 12:43
Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός έρχεται στο An Club την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015, με μερικά απο τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας rock σκηνής: NIGHTSTALKER & special acts: HERITAGE / THE DARKSTAR / CONTRA LIMIT.